bara ett kort inlägg så ni vet att jag lever idag också.

Dags för shoppingdag nummer 2. Jag shoppar ju förstås inte så mycket men dom andra ligger i! Och jag skippar skolan, måste ju hjälpa dom...
Nu ska vi ut i 4 graders värme. Hej!

you know that you just don´t know

Idag ska jag göra Londons shopping med familjen. Jag mår prima och är redo för en heldag trots gårdagen som var bra. Men det var inte Fiction som var bäst, dom var ganska tråkiga faktiskt. Men "förbandet" no squares, ett elektroband var riktigt grymma! Elektro är verkligen fett bra live och jag insåg igår hur mycket jag tycker om det. Så alla! Det måste bli en festival med elektromusik i sommar! Stället KOKO var så himla häftigt. Det kändes som att man var i en stor teatersal med röda väggar och "balkonger" runt om. Jag vet inte hur jag annars ska beskriva det, det var stort och mäktigt!

tell me anything you want

Fredag idag igen. Veckorna bara springer iväg och nu sitter familjen min i ett plan i luften på väg hit! Men jag ska ändå ut och dansa med mina vänner här. Ikväll går vi till KOKO bara 200 meter från huset. Live musik med Fiction och jag tror att det kommer bli en riktigt bra kväll!
Skolkade idag igen... business-class är så himla tråkig! Idag skulle vi göra en "pop-in" i ett annat klassrum och beskriva en sak och försöka få dom intresserade. Jag menar, hur många hade lyssnat och tyckte att det var intressant när jag skulle ljuga ihop en dålig historia om att Britta Persson spelar på KOKO nästa fredag och att dom kunde köpa biljett av mig och så vidare. Så jag beslutade mig för att helt enkelt gå hem lite tidigare från skolan. Det är bara det att jag när jag ska gå möter jag henne i trappan ner. Finns ingen stans att gömma sig och jag har ytterkläderna på mig. Vad skulle jag göra!? Jag fick dra till med en liten lögn.
"eeeh, mina föräldrar kommer och jag ska möta dom på flygplatsen."
"mmm, men varför sa du inget igår?"
"Nej men jag visste inte när dom skulle landa."
Jag får nog byta från business-class på måndag.
Hoppas allt är bra med er!

great men

Idag tog jag, Franzis och Roberto oss en tripp till Natural museum. Vi hälsade på dinosaurierna och en massa andra. Det var riktigt kul att se byggnaden. Mest för att tänka sig in i filmen natt på museet, det är nämligen på natural museum den är inspelad. Vi hann dock bara vara där i 1 h och 20 minuter, det krävs mer tid än så för att se allt som är något att se. Så det får nog bli en tripp till dit någon gång. Här i London har jag börjat förstå tjusningen med museum. Det är riktigt kul att gå omkring och kolla på allt, lära sig nya saker, känna igen vissa saker och bara vara på en tyst och lugn plats jämfört med Londons rus.
Men idag lägger vi tid på: Linda Johansson! Stort grattis på födelsedagen!

4 in the morning

Idag är det ganska så dystert i London. Det är tråkigt väder med regn och det har varit mörkt hela dagen. Och jag har varit väldigt trött och det känns som läggdags redan nu fast klockan bara är kvart i 6 här. Vad som sken upp hela dagen var den fina summan som kom in på kontot och visade 3500 kronor mer än vad jag trodde= ett besök på marknaden och nu är det ännu mer dags för festival.

jag hoppas vi två kommer komma bra överens, min analoga vän


ungrateful

Kollar på konserter i London och jag blir ju helt galen vad mycket bra det finns! Och mycket outforskat som bara väntar på en! Så när jag idag kollade runt lite fastnade jag för Frankie and the heartstrings. Och helt plötsligt är en konsertbiljett beställd. 21 februari.
För övrigt är jag så himla glad och stimmig idag. Vet inte varför. Livet är på topp! Hoppas ert liv också är det!

jag föddes i en snöstorm, det måste varit kallt

Jag vill veta hur ni hade det i fredags! Så ni har två val! Antingen skriver ni här hur ni hade det eller så får ni bannemig vara inne på skype ikväll :)
Wales igår var fantastiskt fint och min macka som jag äter just nu med brieost är också helt underbar. Men tillbaka till Wales, vi fick en rundtur i Cardiff som är Wales huvudstad sen åkte vi till ett castle och det var verkligen fint och så himla kul att fotografera där. Jag är helt kär i en av bilderna jag tog så här kommer den helt oredigerad :)

have you seen the sky?

Jag dör på London!!! Jag dör på hur underbar stad det är och på hur mycket fint det finns att köpa!!!! Jag dör på hur mycket rea det är!!! Idag kom jag hem med ett par fina dr. Martens i färgen rosa! :) Älskar dom!
Mina vänner ni får ha det så fantastiskt bra ikväll och tänk lite på mig när ni är i dimman och dansar!! För jag kommer tänka på er när jag är i dimman på en båt på Themsen!

jag kan se dig

Jag satt i skolan idag och kom plötsligt ihåg hur tråkiga lektioner och lärare vi hade på katedral och att det helt är lärarens förtjänst att det är så roligt att lära sig engelska här. För idag hade vi nämligen vikarie och det var så dödens tråkigt! Vi brukar vara en pratglad klass som skämtar och skrattar med och åt varandra hela tiden men idag var alla knäpptysta, satt med sina mobiler eller som jag kladdade ner hela pappret med träd och fjädrar. Räknade ner minuterna gjorde vi också. Så imorgon kan jag säga er att jag är sjuk på förmiddagen! Men kommer må mycket bättre vid klockan 12 och gå på den andra lektionen då. Detta betyder att jag inte kommer behöva ställa någon klocka imorgon så ikväll är det puben som gäller.

the chicken were getting suspicious

Har så mycket i mitt huvud som jag vill skriva och berätta om. Men det kommer inte bli något sammanhängande alls och bara babbel och ungefär hälften kommer vara på engelska för det är ungefär så mina tankar ser ut just nu. Osammanhängande meningar med svenska och engelska ord. Ni ser ju bara hur rörigt detta blev. Kanske är det för att jag har så många känslor inom mig just nu. Jag pratade nyss med elin och sofia, familjen kommer om dryga veckan och en massa annat som fyller mig till toppen just nu.
aja hej då, måste sluta nu innan detta blir ett ännu konstigare inlägg. Måste bara flika in med att jag köpte converse idag för 33 pund=ca 350 svenska kronor. Halva priset jämför med hemma :)
Här är dagens inköp, så ge mig strålande solsken och en festival! Shortsen är i manchester och jag gillar dom!

Ä-N-T-L-I-G-E-N

Som jag har kämpat med att försöka få in ny musik på min mobil och nu 3:e gången gillt så funkade det! Nu är min mobil laddad med musik från Danne-mannen, Kent, Håkan Hellström och söderlund. mmmm, ska nog ut och gå i 3 timmar någon dag så jag kan lyssna på godingarna! Jag tror inte ni fattar hur lättad jag är över detta. Jag har suttit och pussat på min mobil bara för att det funkar. Tur att jag har ett eget rum.

allt dåligt kommer leda till något bra

Skolan och livet rullar på. Tate modern museum igår och ikväll blir det quiz- night. Fast nu tror jag att jag ska åka och shoppa lite. Det är inte bra för mitt konto att bo i London. Men desto bättre för min garderob.
Idag kom det post. SVENSKT GODIS :) Tack mamma och pappa. Inte för att dom läser men ändå. Det var gott, men jag tror jag kommit ifrån godis lite. Illamående efter bara 3 bitar. Men det är bra, då räcker det länge.
Linda, kom igen och boka biljett nu!!!! Hoppas det gått bra på jobbet förresten :)
Annat som måste nämnas är att detta inte är en vanlig dag. Det är vår kära Beijans stora dag. 20 år, helt galet vad tiden går. Stort GRATTIS!!!! Hoppas du har en riktigt bra dag och att fredag blir fantastisk!

I know that I ever see you again

skype i mitt hjärta! tack för pratstunden! Jag älskar att höra att ni mår bra.
Det känns så himla konstigt, jag har verkligen en eget liv här. Jag pratar med mina vänner här och har börjat lära känna dom ganska väl vissa av dom och ni har ingen aning om vilka dom är. Vi bygger upp en vardag tillsammans här och ni har den fina gamla vardagen där hemma. Helt olika. Det är verkligen att börja om på nytt. Skaffa nya vänner, en annan väg till skolan, andra klassrum, annat språk, annan mat, andra kulturer och att ta hand om sig själv till 100 procent. Men jag hoppas jag är välkommen tillbaka in i er vardag om 8 veckor. För då är allt som vanligt igen?

jag saknar er

Idag saknar jag er mer än någonsin! Jag hade behövt era råd och kommentarer. Istället måste man ta alla besluten själv. Det gillar jag inte. Kom hit och hjälp mig!!!!!
Men iallafall har jag haft en väldigt mysig och annorlunda dag i Notting hill och primrose hill. Imorgon ska jag in till picadilly och sen kanske tar en tripp till greenwich också. Men det återstår att se imorgon.
EN MASSA KÄRLEK

except we have tickets

Mariana var inte i skolan idag. why??????
Jag har en ny favoriträtt! Eller favoriträtt är det väl inte kanske men det är gott och enkelt att göra. man köper en påse med färdigskivade grönsaker(kostar ca 10 kr och det finns jättemycket sådant här) och sen steker man dom tillsammans med 2 ägg och häller på lite grädde. Kryddar gör man ju förstås också, salt, peppar och mycket paprikakrydda som vanligt ;) Hur gott som helst!! MUMS!
Sofia kommer i kväll och vi ska på Bazilian coctail night med skolan. Tror det kan bli riktigt kul :)
En katastrof har inträffat!! Mitt spotify har ändrats till engelskt och många av mina favoritlåtar och artister går inte längre att lyssna på. Daniel adams-ray, sång om flygplan, world behind my wall, mikrofonkåt, robert svensson, Andreas grega och så vidare. BLÄ

you can save my life

Mariana tar kål på mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill inte gå till någon jävla garden och betala 150 kronor för att gå in där.
-Vad vill du göra idag?
-Jag tror att jag bara ska vara hemma
-why?
-För att jag inte orkar göra något varje dag, ibland vill jag bara vara hemma och prata med mina vänner och familj och inte göra någonting
-why?
-för att jag saknar mina kompisar.
-why?
-bara för att jag saknar dom.
-Mandy, are you sad today?
-no
-but you´r so quiet.
- yes, I´m tired.
Döda mig innan hon säger why en gång till. Ibland kanske det inte finns något why. Som t.ex. frågar hon om jag har pratat med min bror. Och jag säger nej, jag har bara pratat med mina föräldrar och då säger hon why. Det finns inget jävla why på den frågan.
Britta persson räddar mig- lyssna på henne.

big in Japan

Skolan idag var riktigt bra faktiskt. Tysken(som jag trodde var fransyska) har börjat i min klass och hon verkar riktigt snäll, så henne hade jag tänkt lära känna lite idag. Annars då. Utvecklingssamtal hade vi. Sen har jag varit ute och sprungit i Regents park. Jag älskar verkligen att träna och jag älskar alla parker som finns här i London :)

hamna efter som en gammal

jag vill ha en egen lägenhet eller bo med folk jag känner iallafall! Nu trivs jag bäst på mitt rum, där jag kan vara för mig själv och slippa prata engelska. Idag har vi fått tillökning här i huset, en fransyska och en svensk(!!!!!!). Det gillar jag ju i och för sig! Så nu är det fullt hus här, 2 svenskar, 1 turk, 1 fransyska och 1 colombian. Usch jag tycker alla är så duktiga på engelska, jag som hade hoppats på att det skulle vara många dåliga på skolan. Men dom har jag visst inte lyckats hitta om det nu skulle finnas några.
Dagen idag har spenderats med Mariana. Hon går mig lite på nerverna. Hon är den typen som vill göra saker med mig HELA (och då menar jag verkligen hela) tiden. Ni som känner mig vet att jag är den som gillar att vara hemma, inte göra något särskilt. Jag gillar att gå omkring på Londons gator helt själv. På med hörlurarna och ta tunnelbanan och bara se mig omkring. Så blev det inte idag dock, utan jag och Mariana har varit på Madame Tussauds. Det hade dock inte varit kul att göra själv. Det var trevligt och faktiskt värt dom ca. 300 kronorna det kostade. Det var en riktigt häftig 4D movie i slutet av allt till på köpet.
Hoppas allt är bra med er där hemma. Kom och hälsa på mig!!!!!!!!!!!!!

för att vi aldrig kommer glömma varandra

Sofia och jag har haft 2 helt fullproppade och underbara dagar! Allt har gått i ett och vi har knappt suttit ner. Vi har shoppat, gått runt på Londons gator och igår tog vi på oss festkläderna och drog ut och festade. Det var riktigt kul att dansa loss till dunkande musik! Men det bästa av allt var att träffa Niklas. Vi satt i hans hotellbar och sen drog vi vidare och satte oss på något annat ställe. Ganska så tråkigt ställe, vilket inte gjorde något det var bara så himla bra, så himla roligt att träffas, uppskattar varje sekund man hinner ses. Ni idrottare är helt underbara! Unika och helt fantastiska själar! (Nu kan jag inte skriva mer om hur underbara ni är och hur fantastiskt vi har haft det för då kommer jag börja gråta.)
Det var så kul igår när vi skulle träffas! Hemma kanske man säger: vi ses utanför MC-donalds men här blev det: Vi ses i mitten av Picadilly circus. Helt sjukt!! I mitten av Picadilly circus. Där är mötesplatsen i 9 veckor till framöver. Det blev bara 3 timmars sovande i natt så nu är jag helt slut och saknar er alla där hemma!
kärlek



svensken inom mig

Jag alskar att prata med er mina vanner from home. Vet ni, det ar helt stort men vissa uttryck kommer upp i huvudet pa engelska istallet for pa svenska nu. Det fascinerar mig att man kan komma in i ett sprak sa snabbt. Fast jag saknar att ha nagon att prata svenska med. Det finns ingen svenne pa skolan att snacka med. Bara norsken da och han vill prata engelska, fast det gor inte mig nagonting for jag forstar honom anda inte nar han snackar norska. Men imorgon kommer Sofia pa besok och da blir det SVENSKA, det underbara spraket svenska. Jag ska njuta varje sekund jag far prata det :) Tur att skype finns!
Om en kvart ar det bingo night har pa skolan och efter det ska jag for forsta gangen i ar inta en engelsk pub. Dricka en ol? Vi far se.

någon ville se rummet, så här är rummet


ja det ar jobbigt utan, a,a och o.

Kul att ni laser mina vanner! Beijan, jag ska gora allt jag kan for att halla detta vid liv! Vilket jag tror kommer ga kanoners! Bara ni laser sa :) Jag har ju inte sa manga vanner har an, sa nu blir det mycket tid vid datorn. Forsta dagen i skolan idag och det ar minst tusen ganger battre an engelskalektionerna pa katedralskolan. Det har ar mycket mer avslappnat och ca 10 stycken i klassen. Mycket 2 och 2 ovningar. Fast jag ska inte saga for mycket. Det ar ju trotsallt bara forsta dagen.
Sa dagen idag borjade med ett skriftligt test, 42 av 50 ratt och jag maste saga att jag ar ganska nojd och sen ett "speaking" test och det maste val gatt hyfsat eftersom jag faktiskt tro det eller ej kom i den nast basta klassen. Okej det finns bara 5 olika man kan komma i men anda.
Jag har ocksa fatt mig en van, Mariela eller nagot sant dar tror jag att hon heter. Sa vi har atit lunch och hangt lite pa stan. Men tro mig, hon slar inte nagon av er pa langa vagar!!!!!!!! Snart ska jag pa rundvandring har med skolan, fast jag har redan gatt runt i hela camden city nagra ganger men en gang till kan val inte skada.
Detta kanske inte ar sa intressant for er, men vad ar det ni vill hora fran mig?
PUSSS

första dagen

Nu sitter jag här vid vad som kommer vara mitt köksbord i 10 veckor framåt. Det är lite ödsligt. Bara en kille till här i huset om jag har förstått det rätt. Och idag var det visst helgdag här så vi har lov. Kul att man fått höra det!! Fast det gör ju inte mig något, då hinner man utforska området lite. Kanske ta en lite joggingtur i hyde park eller liknande. Måste bara köpa en handduk först. Kan ju vara fräscht att kunna duscha när man varit ute och sprungit. Toapapper fanns det inte heller något här så det måste jag också köpa. Tur att jag hade med mig lite näsdukar kan man ju säga!
Nu ska jag ge mig ut här, i London!!!!
pussochkram

RSS 2.0