it´s not in the way

Jag skjuter fortfarande upp matte plugget. Jag vill inte sätta mig ner med det för att upptäcka hur dålig jag faktiskt är. Jag är riktigt duktig på att fördriva tiden här vid datorn vill jag lova.
Sen tror jag även att jag vet vad jag ska ha på nyår. Det är ju ingen partyblåsa direkt men det kan bli fränt med en massa smycken och en sånhär snygg BH under.  


no place to go

liiite dåligt med uppdateringen på sista tiden. Men jag kan ju liksom inte göra något åt det nu va!Jag har ju haft annat för mig som att till exempel INTE plugga matte, baka julgodis och gå en runda på julskyltningen.
Nu hade jag tänk baka scones och skjuta upp matte plugget ännu lite till.

hola amigos

sitter här i ljusgrå mjukisbyxor med tillhörande ljusgrå tjockiströja och känner mig som en riktigt husvagnstant. Men det är jag ju dock inte. Visst var jag i husvagn 2 dagar om året när jag var mellan 5 och 8 och jag och min bror varje år åkte till öland för att hälsa på farmor och farfar. Men det är så nära jag kommer att vara husvagns människa.
Har hittat lapparna med julfest planerna! Nu om alla bara skulle kuna ta och skicka ett litet svar på mejlet så hade ju det varit toppen faktiskt! Hur svårt kan det vara!!!??? 
 adios amigos



will you talk- if I listen?

1 månad till julafton. herrejösses vad tiden går.
Sen kommer ju nyår och det börjar faktiskt finnas some plans.
Med tanke på nyår börjar jag fundera på vad man ska ha på sig. Gick in på top shops hemsida och det var inte nådigt vad snygga klänningar det finns där. Så om någon känner för att beställa därifrån skulle jag gärna dela en fraktkostnad. Men gärna så fort som möjligt!

 

MUMS!


school bag in hand

Glad att kunna glädja någon med mitt "fina" bloggande!
Jag spyr snart av all pepparkaksdeg jag ätit idag efter det att vi hann med en fika hos Karolin med både bullar, Muffins och snickerkakor. Mår illa bara jag skriver det här nu så GOD NATT!

what a weekend

Riktigt bra helg som innehöll det mesta! Slappande, festande, konsert, sköna människor, god mat. Helgen avslutas i biomörkret. Lugn vecka. Inga kryckor längre. Det kan inte bli bättre! Börja planera julfesten lite mer noggrant kanske skulle vara bra. Tror och hoppas det kan bli en riktigt höjdare!




aaaah

Deportees förvånar! Visst visste jag att dom var bra, men DAMN va bra dom är! Morgondagen kommer vara helt kanon efter klockan 12, det är jag helt säker på.

favoritlåten just nu, missa inte den.

she said

Tro det eller ej men jag pluggar faktiskt...(lite iallafall)
samtidigt som deportees spelas och tagget börjar komma.


så kan det gå när det råkar ligga en massa färgpennor på skrivbordet. Inget jag kan hjälpa.

back on track

Från och med imorgon börjar mitt nya liv utan deppigheter. Livet är för kort för att deppa och innehåller på tok för många bra vänner för det. Tack för att ni är bäst helt enkelt och imorgon är jag tillbaka.

det är inte mitt liv vi lever

Vill bara springa till benen värker eller åtminstone kunna gå eller iallafall stå normalt.
helt förstörd.

Bygger upp en fasad

hej jag mår inte bra. det bryter ner mig. det tär på mig. det är jobbigt. vad ska man göra när man bara vill ligga hemma och kolla på astrid lindgren hela dagarna men måste gå till skolan? att man har så mycket läxor att man inte vet var man ska börja. det tär på mig. att det inte blir bättre. det tär på mig. det sårade. jag är sårbar. så mycket tankar. det tär på mig. om jag sårat någon? det tär på mig. det är det som gör mig mest ledsen. om jag sårat er? att jag inte är den ni behöver. att inte räcka till. att inte leva upp till era förväntningar. att inte se när ni behöver en vän. att ni behöver någon bättre.
människans stora uppgift, att den är för svår.

games that they play

Jag trodde verkligen inte jag var typen som skulle gilla Tokio Hotels låtar, men även dom har guldkorn!


du sa rädslan pendlar långsamt

Jag kan inte ta dig seriöst när du är seriös.

Är jag cosonova?

Även gårdagen var trevlig! Stort grattis Natta på födelsedagen! Det är fint att Lisa har körkort ska ni veta! Vi skjutsade hem Jempan och sen ringde Adam och vi hamnade tillslut på fest på hovshaga. Spiknyktra, men trevligt var det. Träffade på Carl-Johan och jäkla vad mycket kul vi varit med om med friidrotten. Helt sinnes!
Pluggdag- hej!

if I listening

Medan folk var med om världens drag inne på Grace igår satt vi hos Karro och bakade. Det va fint det!
Lussebullar, Chokladmuffins, Bullar och Snickerskakor. Inte dåligt det. Och bullarna var nog dom mest perfekta bullarna jag sett. Dock smakade dom inte lika bra som dom var fina. Men grymt fina var dom och det är vi riktigt stolta över.






Riktigt mysigt var det! En toppenkväll- en annorlunda sådan.


yeaah

BAK hos Karro! Mys är vad det ska bli! Funderar på en runda till stan för att sälja vårt hembakade. Hade vart rysligt kul att stå utanför Grace vid 2-tiden ;) Men vi får se hur det blir med den idén.

heyho

Idag var det matchens dag. Alltså matchandet av kläder. Jag ska allt ta och berätta för er. Vi börjar med mina gråa paljettbyxor, vit tröja, lila nagerlack, vit klocka, halsband i silver och ett armband i vit, lila och silver. Va bra det blev idag! Man får glädjas åt det lilla här i livet.


det blir en dag imorgon

Vi lever ju inte mitt liv just nu iallafall. Men imorgon blir det mys med Karro medan dom andra festar gärnet. Sen har vi planer till på lördag också! Kom till Hissö och grilla med oss. Klockan 1 hade vi tänkt oss, ta på varma myskläder, ta med något att grilla så ska vi se om vi kan fixa någon grill. hade ju varit ganska bra om man ska grilla. Återkommer om detta.

vem?

Det är läskigt att folk man kände så väl innan har man inte någon som hellst aning om vad dom håller på med nu för tiden. Sen påminns man om personerna när dom uppdaterar status på facebook. Det är så man känner dom nu för tiden, genom facebook. Dom vännerna man trodde personerna umgicks med har bytts ut och nu har man ingen aning om vilka deras kompisar är. Man tror att man fortfarande känner varandra, men det enda man vet är att du åker till göteborg i helgen/ att du varit på fest på väster/ att du varit på stan idag tillsammans med din underbara vän.

Låt det aldrig bli så! SNÄLLA, jag vill INTE det!

I turned around

Det gör pissont i foten och jag är så rastlös som man bara kan vara! Det enda man kan göra är att sitta vid datorn och ligga framför TV-apparaten. Inte särskillt roande måste jag säga.
Inte heller blir det något Lorentz & M. Sakarias på fredag heller! KUL!
Hoppas för allt i världen att det är värt det här nu och att det blir bra.

ramlösa blir vin

Jag ligger inte under sängen och kommer inte göra det heller. Det gick fin fint det där med operationen.
Man ligger i sin tilldelade säng med en vit rock, vita långa knästrumpor och ett vitt täcke. Sjuksköterskor går fram och tillbaka och frågar en massa frågor.
När man sedan vaknar upp tittar man sig omkring, börjar fundera på hur mycket klockan är. Upptäcker personer som ligger i sina sängar på andra sidan rummet redo att opereras ligger det med sina ljusblå mössor och ser lite smått nervösa ut. Jag kunde verkligen inte låta bli att skratta när jag såg detta och när jag kom på hur fantastiskt skönt jag sovit.

Nu värker det dock i foten, men det går över. Tack till dagens hjälte (enligt henne själv mihihi) Frida Hultin Johansson!

han är gäst

ja då var far min 43 år. Släktkalas är inget vidare govänner. Även om detta bara varade i sisådär 1 och en halv timme så är det drygt att sitta där och vara trevlig. Sitta och skratta halvhjärtat åt ett dåligt skämt som någon farbror berättat. Nej det är inget för mig. Men andra halvan av släkten, där är det full fart och man skrattar åt saker som FAKTISKT är roliga.
Till något helt annat, imorgon är det operation...förhoppningsvis. Det kan man aldrig veta men vi drar en vända upp till Göteborg för att testa lyckan.
Om det inte går imorgon deppar jag ihop fullständigt och lägger mig under min säng i två veckor.

I´ll never stop

ojojoj vad det har fixats här idag, hemgjorda grejer it the shit. Två armband och en ring vart det fixat med lite fantasi och gamla saker nu ikväll.

hej då.

för jag vet hur du känner

Minst sagt annorlunda kväll. Hos Hanna var det super trevligt. Sen är det svårt att förklara resten, för vad gjorde vi egentligen?


ber, hoppas, önskar

Jag vet att bloggen heter Glädjeyra, men snart börjar jag deppa ihop på riktigt.
Det lär ju inte bli någon opertaion på måndag, infektion i kroppen och utslag i näsan, munnen och nu ett på armen. Det blir 5:e gången det blir inställt nu, om man räknar med de gångar vi fått ringa upp till Göteborg för att ändra tiden. Annars är det 3:e gången.
Men visst kommer något positivt snart, något. SNÄLLA!

Du var min armé

Då var det snart fredag igen då! Där ser man vad tiden går fort. Hej å Hå vad det går.
Snart ska man bege sig ut på en liten promenad med Emma i regnet.

Jag får lov att presentera...Världspremiären av... (trumvirvel) "Nöbbele it is". (och sen en massa jubel!)

När fantasin mår som bäst

Jag och linda spårar på facebook. Just nu bygger hon en koja i min ca. 1 meter höga björk. Men det ska nog gå bra, jag ligger i mitt tält och vilar undertiden, funderar på att gå upp och gräva en pool. Jag tror jag gör det.

this is it

Mina UGGS har anlänt till min lilla boning här i Växjö. De sitter fint på fötterna och nu är det slut på frysandet. Känns som att min garderob börjar kännas ganska så välfylld med det nödvändiga till vintern. Otroligt bra och det är nog första gången det känns åt det hållet och inte att det är en massa som saknas. Det skulle isåfall vara lite fest kläder som behöver fyllas på. Men det tar vi senare. 

TJARÅ govänner.  

fyller i

Jag skulle kunna klaga på livet just nu i minst en halvtimme. MEN det tänker jag inte göra för jag har haft en himla mysig kväll med fina vänner. va världen är full av fina vänner. Vilket stort gäng vi är, det kan inte bli bättre än såhär. En helt vanlig tisdagkväll och vi pratar i skolan om att gå på bio och vips så är vi 5 personer som ska med. DET ÄR BEUNDRANSVÄRT.

so long since you said

listan för dagen, gott folk, vill ni lyssna på vad jag lyssnar på idag? Tryck på listan för dagen.

Sen råkade jag visst hitta min webbcam idag. Och det var faktiskt ganska roligt! Det är lätt att bli liten igen.




lifelong lovesong

Halkbanan är gjort, men FY det var bland det värsta jag varit med om. Inte själva körningen, för det gick fint. Men herregud, folket som var på samma utbildning och dom som jobbade där. Läskigt värre! Han var helskum gubben som kom och hämtade oss. Sa ingenting på hela vägen till Ljungby, och det kan man väl ändå tycka att det är hans jobb som ledare att börja prata. Sen kommer vi dit och han skrämmer verkligen upp oss, Ni får bara ett försök och ni måste lära er någonting för det kommer vi kolla sen. Det här är ingen övning, det här ska ni klara. Annars kuggar vi er. Hur mysigt på en skala är det att höra sånt när man redan är pissnervös?
Sen var det folk från Irak, Albanien och gud vet vad var alla kom ifrån. Och ledaren kunde de olika språken, bara det är läskigt, hur kan han kunna arabiska. Han var helsvensk skulle jag gissa på. Sen att de pratar och sen skrattar gör ju en lite sådär osäker kan man säga och ville helst av allt därifrån. Men som tur var så fanns 3 "normala" människor från KE:s där och jäklans vilken tur att ni var där annars hade jag sprungit ut i skogen och gått hem till Växjö. Men ni från KE:s, ni var himla trevliga, så det vägde helt klart upp dagen och gjorde den helt ok.

kicken, var tog du vägen?

Jag saknar det! Jag saknar känslan av att det var dethär man ville göra. Jag saknar att älska det.


RSS 2.0