kompromissar

Farbror doktorn säger Halsfluss. Inte det minsta ont i halsen har jag så det låter lite knepigt tycker jag :/ Men ena halsmandeln är lika stor en tennisboll, så visst kan det väl stämma. Det är ju ändå dom som vet bäst förhoppningsvis.

Peter bjorn and john får mig alltid på bättre humör.


Ganska trött på det hela

Sitter hemma nu, 4:e dagen i rad och jag kan tv-tablån utantill. Jag deppar ihop, som sagt ingen operation. OCH INGEN STUDENTFEST!!!!!! Men fy vad jag har fina kompisar ska ni veta!!! Helt underbara, FRida kom och hälsade på i måndags, Linda och Sofia ringde, sms av Elin. Linda ringde igår, Fick ett fint sms av Pamme, ett sms av Karro från grace. Ni fattar inte hur mycket ni betyder tjejer! KÄRLEK till er.













Not meant to be

Har haft en bra helg, en riktigt bra helg! Utgång i Malmö på ett helt perfekt ställe, KB. Om det skulle finnas i Växjö skulle jag minsann vara där varje helg. Mycket folk och grym musik. Vad sägs om att mötas av en Håkan Hellström låt så fort man kommer in genom dörren.  Däretfer fortsätta med Håkan, The Killers, The Kooks och massa annat bra! Tummen upp för det.
Tummen ner däremot just nu. Stor tumme ner. Har feber och imorgon blir det ingen halkbana för min del, inte heller någon operation på tisdag. Det är nog inte meningen att jag ska operera min fot. Nu tänker jag inte försöka med att boka en ny tid. Det är inte lönt. Det får vara som det är.

Har du bytt fodral?

Ligger i sängen och är verkligen skit trött. Halv 10! Måste säga att det inte är vanligt för att vara mig. Konstigt trött och seg både igår och idag. Men imorgon ska ni veta, då ska jag vara piggare än piggast. Tänka positivt kommer man långt med. Lite småsur hela dagen i skolan, ber om ursäkt för det. Tänkte strunta i körlektionen, men gud va bra att jag inte gjorde det. Gick kanon och halkbana är bokad. Vilket egentligen inte betyder så mycket mer än att jag är en bit påväg. Nästa vecka är nervös som tusan redan nu. Halkbana på måndag, operation på tisdag. Bli nersövd känns skrämmande. Gott folk, nu är det dags att sova så jag är sådär pigg som jag pratade om att jag skulle vara imorgon.

tjuvstartat

Krunegård, han är mannen i mitt liv. och jag är en fjortistjej på hultsfred. Hej å hå va jobbig hon va.
Men hörrni, jag kan inte låta bli att lyssna på denna underbara man och hans nya låtar. Eller nya låtar vet jag inte om det är. Nya för mig, det var längesedan jag sökte bland hans låtar. Men han e riktigt grym ska ni veta och här kommer nya favorit låten, kanske lite för att den påminner om en galen kväll i Magaluf.


jag är en ängel i ditt kvarter, känn ingen sorg för mig vampyr

Det börjar kittla i fingertopparna efter krunegård, säkert, winnerbäck och Håkan. Men med dom kommer också en funderartid. Och jag vet inte om jag orkar med det just nu. Men jag klarar nog inte av att vänta länge till. Kanske ska testa en höst med att inte gräva ner mig i bara den musiken, utan blanda lite med party musiken, så vi kan spåra lite. En höst utan att spåra det går ju inte, blandning av partymusiken och funderarmusiken, så får det bli. Ser fram emot en galen höst.


som tonårsbarn på hemväg.

Helgen blev precis en dag längre. Ingen barngympa vilket betyder en sovmorgon till vilket betyder att jag mår prima! En helt underbar helg måste jag säga. Fredagen blev party ända upp i strupen så att säga. HÖHÖHIHIHAHA. KUL! (ta det där som ironi.) Men jo, i det stora hela var det väl en ganska så bra kväll i fredags. Kvällen igår var bara übermysig. Bio med Emma och Holger, fina tjejer det där! and we have some plans for the future. Nu blir det middag hos farmor och farfar, sen blir det firande av frida ikväll. Dagen är fullspäckad, och jag gillar det.

 


fel på hjärnan

Motivationen är nere på noll, men duktig som jag är så satte jag mig ner med böckerna i högsta hugg och hör och häpna men jag började plugga! Sen blev jag så stolt över mig själv, så jag belönade mig med att sätta mig vi datorn... efter 5 minuter!! Det här håller inte. Kan någon förstöra mitt internet, vårt kylskåp och vår TV, så KANSKE det skulle gå lite bättre i skolan.

RSS 2.0