vardagen

NU tänkte jag börja leva igen. Ska berätta lite om mitt liv just nu. 
1. Jag har underbara vänner som gör mer än vad jag förtjänar. Ni är allt och lite till!
2. Har precis tagit en dusch och det var inte det enklaste.
3. Vårt vardagsrum på nedervåningen har nu occuperats av mig. Med min säng i ena hörnet.
4. Jag har en vit sjukhusstrumpa över HELA mitt vänsterben för att jag ska slippa blodproppar som är vanligast för unga tjejer. Jag tar även en spruta i magen varje dag mot detta.
5. Jag äter antibiotika och smärtstillande gånger två.
6. Jag har köpt scrubs säsong 1, 8 timmar och 20 minuter vilket snart lär vara sluttittat.
7. Jag funderar på vad jag ska köpa för kläder som går på mitt ben.
8. Den här har jag på mitt ben. Fast min sitter fast i ett läge så att jag inte kan böja på knät.

-

Livet är slut. Så känns det just nu iallafall. Tänk positivt är allt man hör och visst ska man göra det men hur lätt är det när man ser studentfesterna, pubrundan, spanien, körkortet, lund, göteborgsvarvet och balen bara försvinna.

Jag vill bara vara hemma och sova i 6 veckor.
och snälla tyck inte synd om mig, det blir inte bättre av det. och snälla ring inte för jag orkar inte prata.

soul sister

Ser fram emot en vår med mycket fika, strosande på stan och mys med vänner. Hoppas ni är med mig på det. Jag ska börja använda min kamera mer hade jag tänkt! Kul att ha lite vardagsbilder i arkivet. Men det får bli när jag slipper kryckorna, så jag kan bära runt på den själv.

.

operation på onsdag är jag ju måttligt sugen på.

tusen strålande solar

2 timmar i solen och jag är BRÄND. Plus att jag fått ett himla fint märke av mina solglasögon. Ett fint vitt sträck över höger tinning ungefär.


H-E-Y

Det värmde i hjärtat! Lisa, Linda och Elin kom och överraskade mig med massa gott och trevligt sällskap igår. Det uppskattades enormt!

Förövrigt är Johnossi grymt bra.


roxy is the one

tänkte bara jag skulle berätta för er att det ska bli så himla kul med prov idag! Det ska verkligen bli jätte kul! Så att ni vet hur kul jag kommer ha det idag!


du ger och ger

Musik får mig att må bra! Vänner får mig att må bra. Livet får mig att bli ledsen.
listan för dagen från mitt spotify bibliotek ser ni här!

verkligheten

Ja, till skadan då. En ledbandsskada, fästet till ledbandet har dragit bort en liten bit av skelettet, förhoppningsvis är det inte helt av. Magnetröntgen om ca 10 dagar och sen blir det till att se om det behöver göras något.

Ligger i soffan och vilar. Finns inte mycket annat att göra.


Fan fan fan

Kvällen som hippie började mycket bra hemma hos elin och vidare hos rasmus. Slutade dock inte så bra, med JÄVLIGT ont i knät ligger jag här i soffan och kan knappt röra mig. Farbror doktorn vid 20 över 1. Vet inte vad som hände egentligen, dansade precis som vanligt och någon stötte till knät. Fan! Precis när jag kommit igång med träningen, mitt uppe i körkortet och allt! Hoppas bara det inte är så allvarligt. Jag återkommer

sun is shining

Älskar sovmorgon till 12. Knappt att det finns något skönare! Har tagit en promenad i den underbara solen, ätit en lång frukost med äggröra och keso och skriver nu på religionsarbetet.

Underbara sovmorgon, underbara väder.

hippie

Testar kläder för festival temat som äger rum på torsdag.

stand corrected

Skor till studenten. Höga klackar eller inga alls? mina favoriter.


acne

Top shop

Diesel

Nelly.se

Hederliga Converse

I en klass för sig står solklart acne både utseendemässigt och prismässigt. Men dem är helt helt underbara och hade passat som handen i handsken med min studentklänning.


sjuka i huvudet av alltihop

Vad ska man göra till hösten!!???
- USA?
- Norge?
- Jobba? vart?
- Plugga?
- England?

Känner att detta är något man måste ta tag i. I sommar blir det jobb på cafét. Men sen, vad händer då? Jag tittar på kurser på Linnéuniversitetet. Foto/digital bildredigering? Fördjupningskurs i webdesign? Värt att söka iallafall.


ingen inspiration utan musik

Härligt! Jag är precis klar med att skriva klart redovisningen. Nu ska jag bara plugga in det också. Kul kväll!
Vi hörs imorgon då jag förhoppningsvis lever.

ps. Jag har målat mitt fuckyoufinger (även kallat långfinger) rosa.

svenskafuckingskit

Svenska powerpoint ligger och gnager här på skrivbordet. Ingen motivation till att göra en powerpoint och ännu mindre att redovisa. Vem fan rent ut sagt bryr sig om varför jag valde att arbeta med alkoholmissbruk och vilka metoder jag har använt mig av!!!??? bittrare och bittrare ju mer jag tänker på det.

singing songs

Mina favoriter elin och linda sällskapade mig igår och det bjöds på mat och stimmande. Om det blir som vi vill så ligger vi och steker i 30 graders värme om en vecka i Sharm el Sheik. Vilket inte skule sitta helt fel, det ser dock inte ut som att vi gör det : /

Tillbaka till verkligheten imorgon och jag ser inte fram emot veckan. Svenska redovisning, geografiläxa och högskoleprovet.


drömmen om amerika

Jag vill åka iväg nu!!
Är det någon som vill med till Barcelona 26/4-1/5? Hotell med 4 stjärnor och flyg för samanlagt 3500 kronor.
Eller om vi helt enkelt åker nästa söndag den 11/4 till den 16/4. Det funkar för mig.
Kanske en resa ner till södra spanien och Malaga för 2800 kronor. 5 nätter där ner och vi åker om en vecka.

puss och hej och hör av er om ni vill ta en trip till södern!

sommarsång

Så fina som ni är mina vänner det är helt ofattbart hur bra man kan vara!
Dagen har iallafall varit urmysig! Familjen körde ner till Karlshamn och strosade runt lite i staden och njöt av solen. FINT!
Mat hos morfar! Vi synes.


underbara älskade Magaluf

Började tänka och drömma mig bort till den underbara veckan i Magaluf. Surfade in på E4:ans hemsida och hittade en liten resume från året som gått där det bland annat stod.
"Väl inne i Maj kom både folket och värmen. Det följdes upp av Juni, Juli och Augusti där det bjöds på många oförglömliga (och bortglömda) kvällar, bland annat i samband med våra buffékvällar (tillsammans med Ving och Apollo). Stort tack för ett bra samarbete!"
Galen kväll, galen kväll...

släppa taget

Funderar på en ny kamera, jäkla vad jag spanar.
Berit Karlsson även kallad min älskade nikon D40 fyller snart 3 år.
Den finns inte längre att köpa på marknaden och jag är sugen på att köpa upp mig lite på kamera fronten. Hade varit riktigt roligt att verkligen lära sig kameran och fota en massa massa massa.
D3000 hade inte suttit fel, lagom dyr kamera men 3 snäpp nyare än D40. Den är lätt att lära sig grunderna inom fotografering på vilket är ett stort plus! Den har bättre autofokus(kamera kan specificera fokus bättre på bilden), brushantering och har även dammborttagning. Mer megapixel som gör att man får skarpare bild då man förstorar bilden.
Eller möjligtvis D5000, man får gå upp lite i pris men får en kamera man även kan filma med. Frågan är om det är värt det, eller om det bara är onödigt. Kanske är de det. Lutar nästan åt att de är det.

jag har sett dig när du vandrar

Har haft en väldigt mysig dag med min pappa på stan. Har hjälp honom lite med vårshoppingen vilket faktiskt är riktigt roligt! Ett par röda byxor fick jag honom att köpa, mycket stiligt! : ) Vi köpte även en påskpresent till mor min. Det borde man göra oftare, köpa presenter fast man inte fyller år. Det uppskattas mycket mer och visst är det underbart att se människor glada.

älskade föräldrar

RSS 2.0