Daustralien

jag köpte en skiva igår. Den är grym. 

 

jag vet, jag vet, jag vet, jag har bestämt mig

Jenny och jag cyklade som bara den i spinningsalen vid klockan 9. Kul med en träningskompis : ) Efter passet gjorde jag en god gärning, väldigt god tillochmed. Jag åkte och köpte wienerbröd på Hovs konditori och sen åkte jag och överraskade farmor och farfar. Glada blev dom och gott var det!



farfar

söker något nytt

Jag längtar faktiskt efter att få bli lite arbetslös. Jag vet att jag kommer ångra att jag skrev detta, men nu vill jag vara lite ledig på heltid, eller nästan heltid iallafall. Det kommer bli jobb varje måndag och så var tredje helg. Låter ganska bra i mina öron att vara lite arbetssökande. Att helt enkelt få se vad som händer. Inte ha något bestämt. Kunna träna när man känner för det, laga mat och annat jag tycker om att göra när ingen tjatar på mig. Nu ska jag träna och sen blir det jobb vid klockan 2.

farwell

skööönt med hemmakväll, familj, god mat och se upp för dårarna! Mina partypinglor till vänner kör dock hårt ikväll och visst hade det suttit fin fint med en utgång med er men är det jobb klockan 9 imorgon så är det. Jag hoppas på en fredagskväll nästa helg som heter duga och en riktigt fin förfest med de allra bästa folket.
Nu börjar filmen igen så so long suckers.


oh my

Skönt med en ledig dag! Ett träningspass har hunnits med, core i 55 minuter. Riktigt gött i magen. Sen har jag bakat brownies och nu lagar jag mat. Köttfärslimpa, gräddsås och pressad potatis. Imponerande om jag får säga det själv.

Tyvärr så orkar jag inte berätta om idioten på jobbet. Hon ligger i den gruppen där man inte ens kan skratta åt det. Så om inte hon åker ut snart så hamnar jag i gruppen arbetssökande.



Korsika

den fulaste flickan i världen

Är så jävla förbannad. Berättar en annan dag om tillskottet till jobbet som förstör våra dagar.

måste vara ditt fel.

6 dagars jobb denna vecka. Och ALLA med Elin!! 3 träningar inbokade så det ser ut att bli en nyttig och bra vecka. Annars är jag ledsen på mig själv att jag inte befann mig på deluxe i lördags. Andreas Söderlund gästade scenen. Frågan är hur länge man måste vänta tills han kommer till Växjö igen. Sugen på lite konsert.


mannen Krunegård

def leppard bil

Tack alla som medverkade i frukostbjudningen här hemma i mitt egna hus.
Förlåt för hackigt inlägg men jag sitter nu och skrattar åt en låt vars namn är "Hasses Brorsas Låtsassyrraras kompis fest". Tro det eller ej men den spelas av min favorit mr. Krunegård och hans Hets.


söker efter spontanitet



sex and the city är sluuuuut och jag saknar det redan. Sista avsnittet var dock riktigt bra. För visst tycker vi om lyckliga slut. Förhoppningsvis blir det ett lyckligt slut även ikväll till tonerna från Oskar Linnros.

sång om flygplan

JAG VILL FLYTTA TILL LONDON!!!!!! Jag bara måste bo där!


för långsamt, för snabbt men aldrig i takt

kollar London i några dagar.


en gång mest på skämt

Säkert släpper ny platta 15 september vilket verkligen var på tiden! Riktigt sugen på ny musik från denna sköna tjej. Annat jag är riktigt sugen på är Linnros, att se honom sjunga 25 kommer bli stort.



f e s t i v a l     m u m s

men jag visste vem jag var

såhär ser det numera ut i mitt rum, eller har gjort i några veckor. Jag gillar det!



jobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobbjobb

dålig täckning, just den dagen

Lediga dag, hej! Du är mer än välkommen ska jag säga dig! Upplevde igår den värsta dagen jag varit med om på jobbet. usch. Sen en mysig kväll hos Sofia, gott och mys, den perfekta söndagskvällen!

Säkert spelas, den perfekta höstmusiken.

dagar då vi har mindre att göra i våra minimala tröjor på jobbet...


bara du och jag som vet

Detta är sjukt. Jag är sjuk. Detta är inte normalt. Sån sjuk abstinens över julen. Jullåtar. Var tvungen att snabbt öppna ett fönster och skriva in youtube, söka på peter jöback och sätta på hans låt "Jag kommer hem igen till jul". Låten börjar och jag börjar nästan gråta, ni hör ju hur det låter. PINSAMT. Jag antar att jag är en sucker för jul och allt vad det innebär. Låten är inne på sin tredje spelning nu och jag ska inte låta den få spela en fjärde gång.


väg 13, E22

chips, dipp, glass, kolasås, coca cola, sex and the city och en vän. Kan man begära mer av en fredagskväll? Det var en retorisk fråga vilket betyder att inte någon av er 100 000 läsre behöver svara på den.
puss, kram och god natt

såpbubblor

Det är jobb så det bara smäller om det! Förkyld har jag blivit också. Men nu ska jag knarka medicin för jag vill inte missa de fina pengarna dessa dagar drar in. Framåt ser det ut så att det blir jobb fre,lör,sön. Ledig måndag och sen jobb tis, ons, tors. Sen händer det roliga saker :)
Sen den 17 september när vår vän Linnros dyker upp i Växjö tycker jag att vi alla kör en megaförfest! Vill ju så mycket träffa er alla, tiden räcker ju inte till. Innan sågs vi ju varje dag men tiden rinner ju bara iväg av dessa långa arbetspass.

KÄRLEK

RSS 2.0