kul, nöjd, härligt, vill ha mer, vill ha fler

får upp humöret lite

i Paris

Jag älskar en ledig dag. Att ligga kvar i sängen lite extra med datorn och ha hela dagen framför sig med absolut inget att göra. Eller inga måsten för saker att göra det finns det. Och jag ska fortsätta med mina album.

downtown

tower bridge

so long, farewell, auf wiedersehn goodbye

tack för att en vänlig själ ställde upp för att berätta om mina dåliga sidor. Vilket jag tydligen inte hade. Strunt prat! Men jag får väl helt enkelt rannsaka mig själv. Så är det.
Kalas är då ingen höjdare att vara på hörni. Sitter där och kallpratar med släkten på andra sidan(alltså inte dom man är släkt med utan släkt-i-släkt. Släktens släkt.) mitt på ljusaste dagen, tjockar i sig mat och efterrätt, öppnande av paket, ännu mer kallprat och sen är det dags att åka hem med huvudvärk precis som alla andra år. Och då tycker jag ändå om min släkt, kan inte ens föreställa mig om hur det skulle vara med släktkalas med en släkt man inte tycker om. Fast jag har ju faktiskt en släkt som jag inte tycker om så mycket, eller TYCKTE om så mycket. För det bli bättre och bättre och visst det är några jag fortfarande inte riktigt klickar med men i det stora hela så tycker jag om dem!
mycket skitsnack såhär sent på dagen. Om 5 minuter kommer lönen och nu ska jag fortsätta kolla på sound of music.

berätta ALLT

Snälla vänner!
Jag hade blivit otroligt glad om ni hade skrivit en kommentar om något som ni inte tycker om hos mig/tycker om hos mig/som jag borde bli bättre på/om jag är elak/dum/bara pratar om mig själv m.m. Jag vill verkligen förbättra mig och bli till en bättre person och då måste ni hjälpa mig. Skriv allt ni kan komma på, ni är ju anonyma så nu är det bara att skriva allt som ni stör er på hos mig. Tänk inte på att jag kanske blir ledsen och så vidare utan jag vill verkligen höra, gråta en skvätt när jag läser om hur dålig jag är och sen bli en bättre människa.
snälla snälla snälla ni

and I am free fallin'

ny dag, nya möjligheter. Det börjar med jobb. 10-15. Sen är det träning. Spelkväll ikväll och där har vi dagen i stort sett.
Idag lyssnar jag på Free Fallin' bara för att den är mysig.

walking in a winter wonderland

Jag känner en sån här mysig och glad känsla i hela kroppen. Det är SNÖ, den försvann inte. Jag vill ha en massa vänner och släkt, julmusiken som spelas högt, bakandet som är i full gång, mysiga stickade tröjor, en bra film på TV, julkalender och tända adventsljusstakar.
Det är en dag perfekt för innesittar grejer, Elin kommer och sen går vi på en bio senare ikväll. PERFEKT!
från högstorp just nu!
och här sitter jag just nu.

väderprognos

hej hörrni! Verkligen jätteförlåt för dåligt få inlägg. Mycket att göra och tänka på. Håller fortfarande på med mina bilder, det går framåt och jag sorterar i högar och konstaterar att jag har framkallat MÅNGA onödiga bilder.
Inte mycket mer att tillägga en dag som denna, återkommer imorgon.
förresten snön är ju här, inte för att stanna men på tillfälligt besök.

sleep tight

ledig dag men den har gått i ett alltså. Promenad med Emma, promenad med Beijan, framkallat ännu lite fler bilder till högen på 2600 stycken, cyklat till Öjaby och längst ut till på köpet vilket är ca 1 mil, sen cykeln hem vilket var lika långt som på väg till Öjaby (höhöhö), möte på jobbet och sen till simhallen för att ta en dusch och basta en stund.
och nu sitter jag här. Som alltid med min älskade dator i famnen. Men nu ska vi traska upp till mitt rum och datorn ska sätta på något bra TV-program åt mig hade jag tänkt. Så god natt.

långa bollar

ansiktsmask och inne i huvudet snurrar många idéer(som vanligt). Det är så mycket man vill göra av livet, och de allra flesta sakerna ska helst ske nu. Inom snar framtid. När man är ung.
Just nu står detta högt upp på listan, ni kan ju läsa HÄR om ni är sugna på att jobba i London. Hör av er om så är fallet.

inga röda mattor rullas ut

I simhallen vid halv 8 idag. Och då hade jag redan lämnat pappa på flygplatsen och tankat bilen. (Känner mig för övrigt väldigt vuxen när jag tankar bilen.) Det blev en springtur runt sjön, sakta gick det, ont i foten och ont i knät fick jag efter men underbart var det att springa i den kalla luften och solen som sken. JAG SKA FÅ BRA KONDITION IGEN!! Jag längtar verkligen efter den känslan när man kan springa hur långt som helst och benen känns lätta. Som när man var liten och inte ens visste vad trötthet var.

man must dance

Men idag är jag sådär extra busig så här kommer ett inlägg till. Alltså 2 inlägg denna dag.
Linda säger något om Johnossi, att dom ska spela i vinter, att vi ska se dom på scenen. Det hade inte varit helt fel att få uppleva detta igen.
Godnatt, jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig innan 12 för omväxlingsskull. Trevligt med lite omväxling i vardagen ju.

yes I am

1 inlägg om dagen. här kommer det.
Hej!
Jag går runt i kläder där jag ser ut som en hiphoppare.

bip bip bip

Vet ni vad jag älskade med Emmabodafestivalen? Förutom grymt sällskap, skön stämning och god mat. Jo, att jag fått upp ögonen för en ny genre inom musiken. Innan ville jag verkligen ha text till musiken. Men att höra mixtrade toner låter fantastiskt i mina öron nu för tiden. Jag förstår er om ni inte ser det fina i den sortens musik, för det gjorde inte jag heller förrän på Emmaboda. Tänkte så att det där är väl inte musik, det kan ju inte vara svårt att få till sånt. Men ooh vad det är bra. (i lagom mängd, får inte överdoseras)
lyssna på detta!

när vi är tillsammans älskade, då blir saker så mycket enklare

Nu sitter jag här igen, vid datorn. Musiken flödar och vi hade en mycket mycket bra kväll. Mysigt med 3 underbara vänner och en kortlek. Jag vet att du läser Beijan, Tack för kvällen! :)
Det är fint väder och frågan är vad man ska göra av denna fina dag. Städa rummet? Ut och springa? Ut och gå? Många möjligheter men först ska jag ägna datorn lite tid.

jag vill vara sjuk med dig

Dagens träning är avklarad, Pamme och jag körde spinning i 55 min sen simmade vi 500 meter och därefter bubbel. 3 timmar i simhallen, men inte mig emot när man har trevligt sällskap. Dagen fortsätter med trevligheter. Mot Beijan!
Trevlig kväll, god natt, god morgon.
Skickar med lite trevlig musik på denna trevliga dag, lägg extra stor uppmärksamhet på Andreas Söderlund.listan för dagen

spring, sprang, sprang

Gissa vad min dag har bestått av!!?? Bilder såklart, det tar ju ALDRIG slut. Är nu uppe i 2262 bilder som ska framkallas och sedan sättas in i album. Så jag ska nog vara arbetslös ett tag känns det som.
Annars har jag varit ute och joggat idag igen. HIMLA FINT det!! Njuter varje sekund. Idag bar benen mig 4 km. Det blir tuff ökning för varje gång. Förra veckan 1 km, i förrgår 2,4 km och idag 4. Men nu stannar jag nog där för några gånger. Men jag är nöjd och glad för att allt fungerar i 4 km.
Har ju förresten anmält mig till Göteborgsvarvet i maj. Då ska benen flyga fram 2,1 MIL. Det ni, det ska jag minsann klara! Imorgon är det spinning i simhallen med PÄMY. tjejen till höger på bilden.

puss och hej

on that side

Ännu en dag i fotonas/bildernas spår. Det tar tid men jag ser fram emot att när jag blir 70 år sitta och titta i fina fotoalbum och minnas alla underbara stunder.
Här kommer några smakprov på bilder som ska framkallas. Funderar på om jag ska lägga upp alla 1100 bilder jag valt ut än så länge. Men tror jag skippar det. Berg flyttar in börjar ju nu.
Magaluf 09
Studentfest, jultema
Studentbal
London 2010
London eye
fina pojkar
Friidrottsproffs
Klassfest
Sommarstugan med dessa fina
Gulligt kusinbarn på studenten

när, var, hur

Måndagen över och då har man jobbat veckans 4 timmar. Känns otroligt bra att arbetsveckan är över. Lagom med 6 dagars helg. Libella swing levererar, otroligt bra. Verkligen förbättras våra stjärnor. Jag och Elin myste sedan ner oss hos Frida, te och mat. Riktigt fin myskväll. Tack mina kära. Imorgon blir det ännu en myskväll med förhoppningsvis ett skönt gäng från klassen.
Även om det inte är mycket till jobb jag sysslar med så är det fullt upp med annat ska jag få be att tala om.
godnatt, jag ska träna imorgon. Ni ser ju...det går utför.

dom hade mycket att säga

Min nya älskling och jag sitter i köket nu. Vi har det riktigt bra, trevligt och mycket att visa och lära mig har han. Älsklingen är en silvrig och fin MacBook Pro och jag tror att vi kan komma riktigt bra överens i framtiden. Förresten gifter vi oss nästa månad. Återkommer om datum, tid och plats. Här har ni en bild på honom.

det går bra nu, ta mig på orden

Daniel Adams Ray har släppt ny singel och jag tror det kan bli en favorit. Mycket musik snack just nu men det är härligt med nytt i spellistorna. Singel med namnet "Gubben i lådan" går varmt nu. Släpptes idag men Fille lyckades faktiskt hitta den igår. Så tonerna känns igen genom högtalarna. Nu är det bara att invänta den 3:e november så vi får höra hela skivan.





bror

Ha en fin dag mina vänner

RSS 2.0