Var ligger landet

Hultsfred rookiefestival är i full gång och det är redigt synd att man missar det. Fast det är mycket annat som görs dessa dagar ska ni veta. Sova hinner jag inte med, har väl blivit en sisådär 7 timmar sammanlagt de senaste 2 dagarna. Men kvällen/natten var himla mysig! Tack för att ni är ni mina änglar

men.

Innerst inne är även jag en snäll person.

lay it down

Vi har numera fotoutställning på broqvist. Det är stort! Det finns fem fina foton och en underbart fin broshyr. mihihi, gå och ta en vettja!
Sitter och knaprar pepparkakor, diggar julmusik och har precis gått hem från broqvist såhär på morgonkvisten.
Nu blir det till att slumra lite vid den fantastiska TV:n.
Senare ikväll ska vi hänga framför den fantastiska TV:n i stugan min. kan nog bli en toppenkväll.
mihihihihihihi.
Jag är trött, nu går jag och vilar.
mihihihihihi

welcome to Barcelona








back to go

Jag är hemma. Bagaget är äntligen hemma efter en natt i Paris. Jag är fattig. Fotboll ska ses live. Jävlar vad heeftiggt det är! Barcelonas shopping är fin. Lite för fin. Maten är fin. För fin. Zlatan är kung. Jag är stolt svensk.


you have already had enough

ALLT Är klart och nu väntar LEDIGHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känns som en stor tung sten bara åkt bort från tjocka magen. mihi, nu blire till att packa. Ha det fint boys and girls, glöm inte att ha förbaskat kul på studentfesten, vilket inte är någon risk skulle jag tro.

TJARÅ


Lyssna på den här megabra låten också, den är inte ny men lika bra för det.

into the sky, you and I

Hörrni, festen igår var succé. Möttes av 4 taggade små barn när vi kom och på det spåret fortsatte det, om inte det spåret plus lite till för vissa. Men det tar vi någon annan gång.  Jag kämpar fortfarande med att få ihop något till svenskan. Det är svårt men visst blir det längre och längre.

hela livet var ett disco

WOHOOO! Nu kan man lysna på Krunegårds nya album på Spotify! :D:D:D:D:D Han och bilder från The Killers konsert ger mig inspiration till att skriva svenskan! Dags att jobba.
Tack Linda!

takten

Nu ska jag sluta klaga! Vad hjälper det liksoooom!!??? Imorgon blire till att investera i en ny vinterjacka! Dyr som satan men det är kul att lägga pengarna man tjänat på något man verkligen vill ha. Och den här känns helt RÄTT! Den jackan till mina beställda UGGS-om dom nu kan komma någon gång :S och sen min nya pälsmössa. TOP NOTCH











ligger ner

Jag tror inte jag orkar. Det är fullt upp här framåt i tiden. Projektarbetet tar mycket av min tid, svenskan BORDE VERKLIGEN ta i princip all min tid, psykologin BORDE ta den andra delen av min tid som inte spenderas med svenskan eller projektarbetet. Sen ska det hinnas med ett kalas, öppet hus på katedral, vara tränare och plugga körteori. Sen har vi också helgens höjpunkt, det blir fetingfest imorgon kväll! Den kommer inte missas hur mycket annat jag än har.

på grund av

Jag är för nervös för imorgon och har för mycket att göra för att sitta här. Ändå gör jag det. Nu ska jag gå och göra något vettigt!

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Kan det inte bli tisdag den 20/10 år 2009 nu?

för långsamt

Det är för mycket för att orka något. Ni känner säkert igen er, när man har hur mycket som helst som ligger och väntar på en men man orkar ingenting bara för att det är för mycket. Idag är en sådan dag, Matteprovet är avklarat och med det så försvann all min ork. Nu borde det verkligen vara svenska plugg, geografi, körkortsteori och projektarbete. Men det är det inte. Det skjuts på till imorgon. Dessutom har det varit allt för många viktiga samtal att ringa denna vecka. Och allt för mycket viktigt att avklara imorgon och på torsdag.
Men något som piggar upp är ett minne som Malin påminde mig om i helgen. Pinsamt värre, men riktigt kul! Sista kvällen inne på grabbarna grus och man kan nog säga att vi var i högform jag och Malin.
TJARÅ 

här i kvarteren

Matte C, verkar ju som att det är många som inte riktigt förstår det hela. Vilket känns mycket bra måste jag säga. Något som känns mindre bra är att jag inte pluggat någonting idag- förutom ungefär dom där 10 minutarna samtidigt som jag tittade på TV. Istället har jag hjälpt bror min, sjukt vad mycket svårare matte A han har än vad vi hade. aja, inte mitt problem.
En gullig kille på film.


du vet att det blir Mayhem

Hultsfred rookiefestival- hade det inte varit kanon med lite livemusik nu!!??
Jag vill, jag vill, jag vill! Fina människor så som deltagarna i Lorentz & M.Sakarias, Hoffmaestro & Chraa, Detektivbyrån och Florence Valentin  spelar. Sen självklart en massa Rookie-artister. Och det kostar bara ynka 350 kronor för 2 heldagar!
OM NÅGON VILL SÅ SÄG TILL, JAG ÅKER DIREKT!!!!!!!!
30-31 oktober för den intresserade. 

Det hade varit sjukt kul!


TRÖSTAR JAG MIG MED KINAMAT

VA FAN SKA MAN BEHÖVA HA PREMIUM PÅ SPOTIFY FÖR ATT KUNNA LYSSNA PÅ MANNEN!!!!!?????









Matten är piss svår. Det går inte. Hej då.

a-a-a

Ett litet tips till er med halsfluss- drick lagom mängd alkohol och det försvinner. Ibland är världen god. Eller helt borta är det kanske inte. :/ Men inte långt ifrån. Så imorgon blir det förhoppningsvis träning. Det gillas starkt!

swing it

Lyssnar på Mikas nya skiva, svängigt värre. Nej men det är faktiskt skönt gung i den musiken! Den bringar glädje.
Gårdagen var fin, förutom det där med jackan! Gick runt med en östertröja på stan. Karlsson på ryggen. Var lite småsur måste jag säga, men Malin och Elin, tack tjejer för att ni piggade upp tillvaron! Som blev riktigt rolig inne på Oléo. Grattis än en gång PÄM! Tack för gårdagen!
Ta ett bandfoto!?? Ute i Tolg. Varför ute i Tolg?  Vi får väl se vad det blir med det. Men han lät seriös den där Alexander Ehn.
p-l-u-g-g-a_m-a-t-t-e.

sanningsdan

oj vad jag handlar. Det måste få ett slut det här! Smycken för 300 igår, halsband idag, kläder för 600 idag, 3 olika isadora puder denna månad, foundation och annat massa smink denna månad. Nu är det slut- möjligtvis måste jag köpa något att ha på mig nästa lördagkväll.
Ikväll blir det till att fira PÄM! Hej å Hå

where I be so heavenly

Jag måste än en gång påminna er om att musiken är bäst! Att lyssna på en spellista och efter varje låt vilja byta tillbaka och spela om låten men samtidigt lika gärna höra låten som precis börjat spela. Då är det perfekt. Och precis så perfekt är listan just nu. Den är fylld av Håkan, Franz, Markus, Säkert, Billie, Kings, Lasse, Peter, bjorn och john.  Tja då!

underbara, älskade Magaluf

Längtan tillbaka till underbara Magaluf. Det absolut bästa jag varit med om. Den resan kommer länge om inte föralltid stå som nummer ett. Magiska ögonblick och bara sjukt kul hela hela tiden! Det var inte en tråkig eller dålig stund. Allt flöt på och inga sura miner fast vi var 14 tjejer! Det är nästan värt ett pris för den prestationen! Puss och en massa kärlek till er












Granskas

Vad stimmigt det på svenskan idag. Väldigt stimmigt. Och kanske det blir en julfest framöver. Får se lite vad jag och Kapten Ehn får ihop. spännande.

Klänningen jag sytt på klädsömnaden satt väl inte riktigt som jag tänkt mig. HEHE, lite stor, lite pösig för att vara en tajt klänning! Men kanske kan det fixas till lite. Annars är den ändå ganska så fin måste jag få lov att säga.


my friends are you

Musiken är på topp just nu tycker jag! Helt underbar från alla håll och kanter! Julmusiken började spelas här hemma igår, Lasse är fin, Magaluf listan har sina bra stunder, nya fina artister som spelas och granskas.



Här har ni nog VÄRLDENS fränaste kille i sina bästa år. Hur skön är inte han liksom!!?? Jag tror jag är kär i killen. Han är ju helt underbar!


cashewnötter

Det är folk som läser min blogg!!!!!!! Jag trodde bara det var jag. Men tack Linda för din kommentar. Det var den första. Så grattis! DU har vunnit.............. en morgondag! Hoppas du ska tycka om den.

och en sak till, låt inte slemhosta förstöra din dag- det finns hostmedicin mot det. Det berättar dom noga och fint på reklamen.

Hey shut the fuck up boy

American Apparel har grymt snygga kläder, kär i allt och allt på den sidan. American Apparel finns i Barcelona och ligger ca. 200 meter från där vi ska bo. Det låter TOPPEN i mina öron!

Ni ska få några små fina smakprov


kom och dansa

Något som inte stämmer. Jag är helt sjukt trött och det är HELA tiden! Jag somnade i soffan! Ni som känner mig vet att det inte tillhör vanligheten.
Ni får en bild av Magaluf. Jag vill vara där och shaka, festa, bada, sola, SPÅRA och vara mig själv med de underbara människorna.

let´s go

En annan sak jag kämpar med. Det låter konstigt och töntigt jag vet. Men jag kämpar med att använda jeans till skolan. Även om det inte är riktigt jeans, utan jeansleggings så tar det emot. Jag trivs inte och varje dag jag haft jeans på mig känner jag mig stolt när jag kommer hem. JAG HAR JEANS PÅ MIG IDAG! än sålänge, det kan ändras, jag är ju hemma i en timme till och då hinner man byta kläder många gånger.

into the sky, you and I

Breakfast club på MTV är fint att ställa om till efter det att Vakna med the Voice slutat sändas klockan 9.
Gick upp tidigare idag bara för att läsa svenskahäftet! Mycket imponerande! Och nu har jag faktiskt kommit halvvägs. Texten om Barack Obama- oj oj oj, den var säkert riktigt bra, det tvivlar jag inte på en sekund. Men gud va tråkigt det var att läsa den. Om jag inte var trött innan så blev jag det uder den texten och var tvungen att läsa om den flera gånger. Helt enkelt inte en sådan text man ska läsa när man precis vaknat och bara vill ha lite lagom romantiska texter.

when you say nothing at all

Min halsmandel känner inte för att bli lite mindre. Den är snart i storlek som en tennisboll. Så ligger det till med det hela.
En lite rolig sak, eller smårolig, eller inte rolig alls. Min tanke idag var att jag skulle köpa ett puder som gör att jag ser lite brunare ut. Men bara lite, det där lilla gör mycket. Jag körde på att köpa ett solpuder gjort av Isadora. Och eftersom jag älskar den där puffen man får till deras puder så tog jag lite solpuder på ca. en femtedel av puffen. Och jävlar här blev det färg kan jag säga. Så brun har jag aldrig varit. Men med en borste ska vi nog se till att få det bra.
Söndag kväll, riktigt ruskigt höstväder och jag tror det är filmdags.
Imorgon börjar nyttigt liv. Träningskort är köpt så nu finns ingen återvändo. Så fort jag blir frisk ska jag använda det så mycket som det bara går.

din morgondag

3 vänner på en kulle mitt i stan men ändå långt borta. Mörkt och tyst. Termosen fylld, godis och bullar. Sovsäckar, fårskinn. filtar och liggunderlag att ligga på. Med 3 tjocktröjor, mjukisbyxor och raggsockar låg vi där och tittade på stjärnorna och bara hade det mysigt. UNDERBART!

text och en bild.

skola idag godvänner! Det var fint. Ni vet en sån där dag då man varit sjuk och sen är det äntligen dags för skola. Man har varit helt äcklig och kännt sig så himla ful. Då är det kul att ta på sig lite nya kläder. Så det var precis vad jag gjorde. Tänkte även att jag kunde visa dom för er. Fast det gick visst inte så bra. Jag såg tröjan på hemsidan till vilken affär jag köpt den i i veckan. Men icke idag. Här är en bild på skorna iallafall. Puss och hej.







RSS 2.0