värsta grymma tjejen

dagarna flyger fram så snabbt. Jobbet börjar bli roligare och jag har kommit in i gänget en del. haha, dom är ju ändå rätt sköna grabbarna på posten! Sofia och Vickan jag vill prata posten med er! Finns dock inte många tjejer att prata med. Eller Anna finns ju, men hon är ju inte den vassaste kniven i lådan. Ganska så lost och dom driver verkligen med henne. Stackars tjej. haha, men jag kan inte låta bli att skratta lite.
Sofia jag saknar dig! Kom hem nu! mindre än 2 veckor :)

GRATTIS!

Gårdagen! Jobb på posten 06.50-15.20, byta om och direkt ner till caféet och jobba där från 15.50-20.00. Kul dag! Pengar är det iallafall!
Men gårdagen var ju inte bara en dålig dag utan också födelsedag till en av världens bästa människor. Elin 20 år! GRATTIS!

who needs love?

Har haft en så jävla tråkig dag. Släktkalas. vill bara iväg igen, iväg från allt vad släkt heter. Tyvärr för innan var det inte så dåligt.
Drar istället iväg för att träffa några fina brudar! 1000 gånger bättre! Tack för att ni räddar växjö från att vara i princip världens tråkigaste stad. (så farlig är den inte egentligen, bara en dålig dag.)
annars då.
Jobb hela nästa vecka, 06.50-15(16) på posten. Hej då sovmorgon.
Jobbade på caféet igår och är mer än GLAD att jag inte ska spendera min sommar där. Började vid 9, slutade vid 5(skulle egentligen slutat vid 3) och hade under dom 8 timmarna lyckats sätta mig ner och äta en macka i 5 minuter. Gjort ca 20 pajer och ett helt paket med toastmackor och frågat, vill du ha ost, skinka och senap på den? ungefär lika många gånger som det finns bröd i ett storpack. Underbar dag! Såg också att jag missat ett samtal från caféet idag. Synd att jag missade det, hade gärna velat jobba.
Innan jag drygar ut er ännu mer med en massa skit och klagande ska jag sluta, så hej.

monkey needs to dance

Träningen är i full gång. Jävlar vad jag och Mollan ska komma i form nu! Nu är det hårdkörning som gäller och jag är riktigt sugen på det.
Något annat jag är riktigt sugen på är festival. Emmabodafestivalen! Det kommer bli fint! riktigt fint! Jag är sugen på peace and love med. Synd bara att det är så jäkla dyrt och långt. nej men hallå!! nu får jag lite panik. JAG VILL TILL PEACE AND LOVE OCKSÅ!!!!!!

älskar spontanitet!

nu har det ju varit kasst med uppdatering! 4 dagar. herregud det är ju förfärligt! Helgen blev spontan som bara den!! vid 7 på lördag morgon får jag ett sms av Jullan och vid 10 är hotellet bokat och vi sitter på tåget påväg till köpenhamn och Robyn. En underbar helg, vi har skrattat så jäkla mycket! Julia har stått för helgens kommentar och Jensens Böffhaus och deras potatis och kyckling/biff stod för söndagsfrukosten. Soligt och fint har det vart.
Nu hänger jag på posten.
vi hörsch

fy fan va bra ni är

vilken kväll! Den var helt fantastisk. Tänk vilka fina vänner man har. Att det kan bo så många bra människor i en så pass liten stad som växjö är är ju ett under. Helt galet.
nu ska jag sova och drömma sött något annat går ju inte när man haft en sån bra kväll.
god natt

complications

Är nästan tillbaka i verkligheten. Nu är det bara några småjusteringar som ska fixas. T.e.x. titta åt rätt håll när jag går över gatan, sluta bli förvånad när någon pratar svenska i mataffären, sluta tänka på engelska, sluta tänka på allt som hände i London. Men det är nog snart fixat.
Fast London bilder blir det ett tag till. Hade inte tackat nej till en nektarin nu.

down under

Då var biljetten till Emmabodafestivalen bokad. Det blir semestern i sommar annars hoppas jag att det blir fullt upp med jobb. Är sugen på att börja jobba och tjäna pengar igen. Fast det är ju rätt gött att vara hemma också. Ett litet tag iallafall. ( jag stör mig otroligt mycket på att ordet eller orden i alla fall egentligen stavas så och inte iallafall som ser så mycket bättre ut så jag tänker fortsätta med det.) Nu ska jag sova efter himla mysig kväll med några fina!
Skulle kunna tänka mig att bo i ett engelskt hus någon gång i framtiden.

brand new day

Hade en otroligt mysig kväll i förrgår med mina fina vänner. Åt mat, pratade sommar och visade bilder från London. Försökte förklara så gott det gick om mitt äventyr men känslorna inombords och bilderna i huvudet är så mycket starkare än vad som kommer ut genom munnen och visas på TV:n.
Nu är det dags att börja leva normalt igen och jag har ringt posten och det kommer troligtvis bli en sommar där och timmar nu i vår men ska gå ner till cafét också och se vad dom säger. Men först ska jag ta en joggintur i det soliga vädret. Jag är inte alls avundsjuk på London som idag har 13 grader och strålande sol. Nej vem vill ha vår nu!?

hjärtat bultar mot fönstret

hemma. Vad är hemma?

holding on forever

Imorgon är det SISTA dagen i skolan. 10 veckor har gått. Jag ska ställa klockan på 06.30 imorgon för att baka äppelkaka till klassen. utvärdering av mitt Londonliv ska ni få någon gång nästa vecka. Nu ska jag öppna fönstret och njuta av london luften. Samtidigt som jag packar ner min övervikt i massor i mina resväskor.


like a virgin

Är idag inte längre oskuld vad det gäller fish and chips. Jag som inte är någon fisk-fantast tyckte det var super gott! Var på en riktigt fräsch och fin restaurang och invigde denna för mig helt outforskade rätt. Hade som sällskap Luis, en annan colombian och mina två ungerska flatmates. Det var trevligt, det var gott och kostade mig runt hundralappen. The pier heter stället och ligger ca 200 meter från camden station för alla som ska till denna fina stad. (mest för att jag själv ska kunna gå tillbaka och se vad den hette. mitt minne är inte som det borde vara.)
vi hörs, ciao!
(kunde inte låta bli med att skriva denna rubriken)

se på mig nu, vad tycker du, ensam är stark, vilket jävla skitsnack.

Frågan lyder:
Most high level jobs are done by men. Should the government encourage a certain percentage of these jobs to be reserved by women?
Lite läxor gör jag faktiskt. Denna är allt lite klurig. Nu ska jag fortsätta med att göra läxa, och jag ska njuta av det. För kanske är det den sista läxan jag gör på lääääänge. Och här tycker jag faktiskt att det är lite kul att göra läxor. Konstigt nog.
hej så länge

look outside

tisdag. Måndagen bestod av 5 timmar mörker utan elektricitet. Vi satt i köket och bara pratade. Vilket faktiskt var ganska så mysigt. Tur att min vän datorn har så bra batteritid att vi kunde lyssna på musik under tiden. Detta var droppen alltså, nu får det fan inte hända något mer i detta hus. Jag ska ta och berätta allt som hänt eller varit fel.
- dom städade inte
- jag fick ingen handduk när jag kom hit
- fick bara ett set påslakan och lakan, skulle egentligen fått två. Detta tog ca 3 veckor för dom att fixa.
- klockan i köket fungerade inte, tog ca 2 veckor att fixa
- min dörr gick inte att låsa.
- ugnen fungerar inte som den ska.
- det rann inte ner något vatten i duschen, utan den fylldes med vatten när man duschade.
- halva delen vatten rann inte ut i duschmunstycket utan under.
- dom bytte ut duschen, något gick fel och vi var tvungna att pressa ner en knapp hela tiden under tiden vi duschade. Vilket var ett problem eftersom man måste ha duschen igång i ca 1 min innan det kommer lagom varmt vatten.
- varmvatten slutade helt att komma och vi fick duscha iskallt i 2 dagar.
- igår bytte dom ut duschen för 2:a gången, stängde visst av strömmen och kunde inte få tillbaka den. Nu är den tillbaka som tur är!
- det är endel myror i köket. (detta har vi inte vågat tala om än)
och detta betalar man 2000 kronor i veckan för. Prisvärt!!!

här står jag kvar

Idag är en Daniel adams-ray dag! Hans skiva rullar runt. Luis går runt och sjunger: jag kan se dig, jag kan seeee dig ur Daniels låt Voyeuren. Med spansk accent, men det låter faktiskt bra. haha, gav honom några svenska låtar när jag fyllde på hans musikbibliotek förra veckan. Kul att han tycker om det! Så idag har det blivit en del översättning av den låten.
Annars har det inte hänt mycket här idag. Jag längtar hem och är allmänt seg.
Jo förresten, vi pratade om humor i olika delar av världen idag. Och om man kunde skulle man säga ett skämt från sitt land och vad passar inte bättre än skämtet om två tomater som går över vägen och den ena blir ketchup, ja ni vet vilket jag menar. haha, var det enda jag kunde komma på för tillfället och var väl lite sådär halv entusiastisk när jag berättade det. Men dom gillade det! Iallafall 3 av dom 5 som lyssnade. Tror inte dom andra fattade för jag fick dra om det 1 gång. Inte världens toppklass men det var det roligaste skämtet under hela lektionen. Då förstår ni vilken klass det var på dom andra skämten.

midnight train

Idag har jag inte gjort mycket. En joggingrunda i Hyde Park för sista gången. Jag ser slutet på denna resa och längtar faktiskt hem. Samtidigt som jag njuter av att vara här i London, men det är nog alltid så att när man ser slutet vill man bara vara där. Om slutet hade varit om en månad hade jag varit inställd på det och inte längtat hem än. Men nu är det bara 5 dagar kvar i detta land, i detta rum och bland mina fina vänner här i London. Det känns konstigt att ha lärt känna vissa personer så väl som jag faktiskt gjort i 10 veckor och sen bara lämna och nog aldrig mer träffa dom. Underbara personligheter och kärleksfulla människor som kommer vara otroligt saknade. Men samtidigt vet jag ju att jag har mina allra bästa vänner hemma i vår kära stad Växjö. Vi ses snart. Jag längtar efter er.

don't stop believin'

Det blev inte mycket till dansande i fredags. Vi var sega allihopa (eller jag var väl den som var seg egentligen) och satt bara och pratade på en pub mitt inne i smeten av Londons gator. Igår besökte jag Windsor Castle och Bath med en japan, en tysk och två sydkoreaner. Vi körde bil, som jag har saknat att åka bil! Första 30 minuterna satt jag bara med ett leende på läpparna. Vågade dock inte testa att köra på fel sida, vi hade ju Japanen med oss som kör på fel sida i vanliga fall. Så han stod för det! En mycket trevlig dag!

simsalabim

går ut och dansar ikväll!
i ny blus.

dollar is what I need

Jag gick upp tidigt idag för att ta mig en joggingtur. Det blev en kort men lite snabbare denna dag. SKÖNT!
Tänkte jag skulle visa lite bilder på den galna kvällen förra veckan. Den som började med att det bara skulle vara pubkväll (därav klädvalet) men som slutade med en gratis fylla på champagne.

listening fellow people

Fy vilket ointressant inlägg jag precis skrev och raderade. Inte för att mina inlägg här brukar vara jätteintressanta men detta toppade definitivt listan över de mest tråkiga. Inte för att detta jag nu skriver lär bli så spännande eftersom det handlar om hur tråkigt mitt andra inlägg var.
Nej men det finns inte mycket att berätta idag. Det var ganska tråkigt i skolan. Ingen av mina bästa polare var där idag. Ingen som sa babe, darling, love, honey. Inga kindpussar eller kramar. Har blivit bortskämd med det på senaste tiden. Kvällen är också oplanerad. Kanske traskar jag in till stan. Vi får se.
puss och kram på er

aloha

Igår tog jag med mig en ungrare, en tysk och två japaner för att visa upp och berätta lite om sveriges stolthet. IKEA. Dom undrade om jag hade något från IKEA och upptäckte då att hela mitt rum är IKEA. Vi åt köttbullar och dajmtårta, vandrade runt bland allt svenskt och jag lärde dom några svenska ord av alla namn som finns på grejerna. Så nu vet dom: gosa, gosigt, gosig, gosedjur, smycka, smycken och bomull och såklart vad IKEA står för(blev riktigt imponerad av mig själv att jag visste det, Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd) Inte dom mest nödvändiga orden kanske. Sen drog vi såklart en vända på matavdelningen. Jag har precis käkat en delikatoboll och annat som inhandlades var svenska fiskar, fläderdricka, cider, godissnören och vaniljsås. Nästa vecka är det nämligen jag som bakar äppelkaka till klassen. Förresten så har jag förflyttat mig till advanced klassen för ett tag sedan. Att hänga där känns bra.
Vi hörs, Tschüss!

outforskat

haha, galen natt. Galen kille det där. Han slutar aldrig att förvåna mig. Helt sjukt. Ska försöka sammanfatta honom lite. Luis, 27 år från Colombia. Bög, advokat, jätterik pappa, 24 syskon(hel syskon, eller iallafall samma pappa, allt från 19-62 år gamla), kommer från en ö, san andres där det är 40 grader varmt året om, hans pappa äger ett hotell på ön(hotellet=ön i princip). Såhär ser det ut där han kommer ifrån och hotellet. Inte helt fel.
Vi gick iallafall till en gay pub, sen vidare till en gay klubb. Många sköna, snygga killar. Synd bara att dom inte är intresserade av tjejer. Varför är alla trevliga, snygga killar med stil gay!?
Jag, Luis och alla andra gay-killar hade iallafall en riktigt bra natt!

RSS 2.0