dålig bloggning, tråkigt inlägg.

förlåt för dålig bloggning.
Midsommar spenderades i Halmstad med mycket fint folk. Eller helt enkelt några av dom bästa för fy fan vad ni är bra hörrni! En galen midsommar helg, inte den midsommarafton som man brukar ha. Men varför inte göra det hela lite annorlunda. Nu är vi iallafall hemkomna och vilar upp oss.

Tänkte gå ut och träffa solen, han/hon väntar nämligen på mig.


woke up

Börjar sakta komma tillbaka till verkligheten efter en helt underbar och riktigt jobbig tid, studenten. Många tårar fällda och många skratt tillsammans med världens bästa människor, ID07. Det känns som att man förlorat en familj och det är fortfarande jobbigt och jag får en klump i magen och tårarna är nära när jag tänker er. Kan tyckas att detta låter mesigt men då är jag en mes.  

jag trivs bäst

Vad jag gillar dagar

som dessa!

Sol, grill och

sommarkänsla.

Ikväll kommer

finingar hit och

vi grillar och


drar ner till sjön


och bara myser.

Tummen upp för

shorts och linne!


den stora galakvällen

Bal. Kvällen igår var HELT underbar! Så kul har jag inte haft på länge! Och alla var så himla fina! Ett fint tack till Frippe för att hon drog med mig till dansgolvet. Som vi dansade sen. Oj oj oj vad det gick vilt till. Nästan så att jag hade glömt bort hur roligt det faktiskt är att dansa. Förövrigt så såg det nog ganska kul ut på dansgolvet med några olika taktiker. Hängandes med ena armen runt en kille och andra armen på kryckan, 3 killar som bar runt mig, sittandes på högtalaren m.m.

En bal på slottet, alldeles alldeles underbar.


They´ll call me freedom

UNDERBARA DAG!
Tagit bort min jävla ställning och det är otroligt skönt ska ni veta! Verkligen otroligt skönt, känner mig som en ny människa! Nu är det bara lite tejp kvar men det kan jag leva med.
det helt fantastiska vädret växjö har att bjuda på idag.
sista lektionen med herr Stroh.
Jordgubbs ätande.
K'naan levererar grym musik.
picnick ikväll och mycket mycket mer som gör denna dag till en fin dag.


RSS 2.0