du kan gråta mitt på gatan

Förstår att jag inte är den enda som lyssnar en massa på veronica maggios nya platta. Och inte blir man besviken. Det låter bra! Mycket bra! Synd som attan att jag inte har spotify i mobilen, hade varit guld att lyssna på det nyaste ute på posten rundan! Idag hade vi finbesök uppe på posten väster av den manliga tvillingen Wikingsson. Inget långt besök men trevligt att se ett välkänt ansikte!
med solen i ansiktet- en dag i april. overkligt bra!

från småland

Mobilen ringde vid klockan 7. Mys namn stod på skärmen och jag bestämde mig för att inte höra att det ringde. 10 minuters funderande i sängen och jag kom fram till att 1000 kronor stod mot en dag då jag skulle städa rummet. Jag valde 1000 kronor och ringde tillbaka och cyklade upp till jobbet.
Imorgon och på fredag är det också jobb. Jag som inte skulle jobba denna vecka...

this is a song, quite simple

Häng med människor runt sjön är det enda som behövs denna fina vår. För ett år sedan hade jag kryckor nu njuter jag av att kunna gå och träna. Termometern kommer nog upp i 20 grader även idag så varför sitta inne?
peace out

after leaving my apartment

Vädret är för bra för att vara sant! För bra för att jag någonsin ska städa mitt rum. Vem vill vara inne nu liksom!?!?!?! Jag är snart påväg ut på en joggingrunda, samlar bara lite energi. Nu hade  jag velat ringa dig frida och fråga om du vill ut och jogga med mig. Och nu är jag super mega glad för att jag pratar med dig just nu :D:D:D:D:D så roligt att höra att allt är bra!! pusssssssssssssssssss

lalalalala

VÄDRET. behöver man säga mer?? Promenad runt sjön och mys vid växjösjön. När våren är som bäst.

maison

Gårdagen va precis så bra som jag tänkt mig. Om inte bättre! Allt kändes precis som vanligt, inget krystat alls. Så kul att få prata engelska igen. Man kom snabbt in i det men grammatiken är ju inte där den ska vara. Men vad gör det om man förstår varandra ändå.
Ni skulle sett mig nyss. Jag springer runt här hemma i färgglada kläder med tanke på fredagens festligheter. Och det ringer på dörren. Vilken fasa. Där står jag i dörröppningen med en mössa på sne och kläder som inte matchar det minsta i alla möjliga färger. Som tur är va det bara ägg-gubben.
Minns ni mina gröna fula skor!? Det tror jag nog att några av er gör. Dom hade ju vart sååååå perfekta till detta. Men tror ni inte att jag rensade ut som för endast en månad sen. Blir så trött på allt rensande som görs i min familj. Så jävla perfekta hade dom varit. SURT! Grönt va visst svårare än vad jag trodde.
smygtitt.

is that you in the photograph?

Tisdag. Vilket betyder Malmö och Franzis!!!! Och det ska bli så jävla kul. Hon möter mig på stationen och sen blir det bara mys i strålande solsken. Jag lyssnar på frankie and the heartstrings, young the giant, grouplove och noah and the whale för att komma i rätt englandsstämning. Då man hade det som bäst. Inga måsten, inget jobb, ta hand om sig själv, göra vad man ville dag som natt, prata engelska och framförallt träffade en himla härlig bunt med människor från olika delar av världen. Ett avslutat men ack så betydelsefullt kapitel i min bok.

monday morning

Söndagsångest? Jag tror inte det gäller förrän längre fram på eftermiddagen eller den kanske inte ens existerar när man vet att det är 1 dags jobb sen ledighet och ner till malmö för att träffa Franzis och sen jobb 2 dagar och sen ledighet 4 dagar. En helt perfekt vecka tycker jag det låter som! Imorgon ska Sofia upp till jobbet också och fika med mig :)
Trevlig söndag på er!

dagarna kommer och dagarna går

myskväll igår med ett gäng fina tjejer hos Sofia! Riktigt fint!!
Nu städar jag mitt rum. Eller egentligen sitter jag här vid burken och samlar kraft till att städa. Det ser förjävligt ut och skulle behöva en hel timme av min lördagstid. Inte kul!! Istället drömmer jag mig bort till värmen och shorts och linne. Och en ny kamera. Har nu bestämt för att det är det jag ska köpa för mina skattepengar jag får tillbaka. 10 000 kronor. Det blir en fin kamera :)
Jag har också blivit helt förälskad i denna låt som låter som en psalm. Ni vet att jag INTE är kyrklig alls men det har ett skönt gung och får mig på bra humör! Vårig och fin.

hur mycket skit kan en människa ta?

Sofia är hemma!! Ååååh vad jag älskar det! Har saknat dig kompis! Mötte upp henne för en sen lunch på stan idag. Mysigt som alltid :)
Jag har också planerat min sommar. Den ser ut som följande: JOBB. Men varje helg är ju ledig så en massa spontana trippar(tripper???) hade varit himla mysigt. Men ska faktiskt ta en veckas ledigt i maj, 13 maj bär det av till Kreta med mamma och solen. Bara en massa sol, bad, slappande och god mat.
Välkommen hem!!

give up the fight

Falegårds släkt är ju något extra! Vilka härliga människor, pigga och glada! Någon som bör nämnas är ju Ingmar. Vilken pojk! Fast bäst på kalaset var ju ändå ni fina kära bästa vänner. Den avslutades sedan på hockey-festen på grace. Lova mig att vi inte ska bli så stela människor när vi växer upp och hamnar över 25-års sträcket. VI SKA DANSA!
Måste även passa på att tacka för helgens festligheter. Fredagens förfest hos Malin som i mina ögon var riktigt lyckad och sedan till familjen Falegård för gådagens galej. Tack va fina människor det finns i världen! Växjö må vara litet men människor med det finaste hjärta och skönaste själ finns det bannemig många av här.

You're so fucking special


look at the beat

Det är den 9 april. 9 april. Vad händer med tiden?
JAG VILL TILL PEACE AND LOVE! Om någon vill åka med mig hade jag blivit mer än överlycklig! Biljett 2000 kronor och sen kan vi åka upp med festivalbussarna 800 kronor. Inte så farligt ändå!
hör av er!! Jag vill ha en massa festival. En massa Lykke li, the strokes, kings of leon, håkan hellström, Journey och en MASSA andra.

young the giant

Mina vänner uppdaterar från London att det är 22 grader där nu. Vi ska väl inte direkt klaga på våra 14 som det har varit idag. Men 22 hade inte suttit fel!!!! Hade velat ha en picknick i hyde-park!

proud to be part of these days

För Frida har tagit körkooort!
GRATTIS och tack för raggarrundan igår.

trip on my feet

14 grader på termometern idag. Inte dåligt det inte!
Idag har jag blivit befordrad på jobbet !!!!
haha nej men jag har lärt mig en ny runda. Så nu springer jag i trappor. Kul med lite omväxling. Frida Barkman har lärt upp mig idag så vi tog det lugnt med några pauser ute i solen. Vi var ju trotts allt 2 på en runda som är för 1. Så det fanns gott om tid. Men imorgon kör jag den själv. Lycka till till mig.

vi går mot ljusa tider

Australien, Fiji, Japan... tankarna går långt utanför Sveriges gränser idag. I november i ett land långt borta med ett annat språk, en annan kultur och ett annat klimat.
Dröm er bort.

be together till the very end

Ni ska se min garderob! Nu är den fin! Golvet är fortfarande en mess men garderoben är fin och det duger för mig. Jag nöjer mig med det för dagen!
Ni glömmer inte lyssna på frankie & the heartstrings va!? Deras album Hunger finns nu på spotify.

RSS 2.0