det finns saker som jag inte tycker om

typ som allt just nu. Jag trodde att sista tiden i skolan skulle vara rolig och lugn utan måsten. Men där hade jag visst helt fel. Imorgon ska jag och Vixen i egen hög person ha deppdag och sen ska jag bli positiv igen hade jag tänkt.


lights and music

linsen och jag har idag provat på balfrisyrer, herre vad det är svårt att veta vad man vill ha. Pissar på att balen är så uppförstorad. Men det blir nog bra tillslut. En och en halv vecka kvar... hej då


I wanna be in your gang

Kollar på en massa klassbilder och fäller en och en annan tår. För vet ni vad ID07? Ni är BÄST!

USandA

Såhär vill jag gå klädd i sommar.



topshop.com


I don´t wanna live this life

Jag skulle göra MYCKET MCKET för att få uppleva dom sista festligheterna på en sätt man förtjänar efter att ha slavat i skolan i 12(13) år. men det går inte. Och det finns två val, att göra det bästa av situationen och göra allt så bra man kan och ha så roligt det bara går. Eller så kan man ligga hemma och deppa ner sig. Jag mår dåligt över att erkänna det men just nu känns det sista alternativet som det bästa.


lightning

Verkar som att jag följer strömmen och tycker om Travie McCoy.


När det inte är Travie jag pluggar matte med så är det Feldt.

drömmen om amerika

Matteplugg, solsken och matteplugg.
Svårt, skönt, svårt.

Nu ska jag berätta för er vad jag längtar efter.
Jag längtar efter att få ta en lång skön dusch och STÅ upp i duschen.
Jag längtar efter att cykla i det fina vädret,
ta en promenad runt sjön,
ha cykelbyxor och stor skön tröja ute i solen på en filt tillsammans med en hög med kompisar,
kunna klä på mig det jag vill- bland annat då cykelbyxor, tights, shorts m.m,
att kunna övningsköra så att jag får ta det där jäkla körkortet snart,
att få slänga iväg kryckorna,
att vara klar med de 3 proven som är kvar denna vecka
Jag längtar efter att kunna gå.


seize the day

Hoffmaestro, Fibes, oh Fibes, Krunegård spelar i Växjö. Och jag är inte där. Kan inte fatta, det är ju tragiskt. Jag skulle aldrig kunnat tro att det skulle kännas så här tufft att inte vara på Evedal denna fredag kväll. Men det känns faktiskt tyngre än jag kunnat gissa. Som tur är så regnar det, då känns det iallafall lite bättre att sitta hemma. Framåt kvällen hade jag tänkt öppna matteboken för lite plugg. Nej nu känns det ännu mer förjävligt. Jag slutar innan jag drar ner i träsket.

S-P-A-N-I-E-N

Nionde gången i Spanien och ännu en bra resa. Familjen och Kroon, mycket fint sällskap. 4 dagar liggandes i en solstol med en klarblå himmel utan moln i sikte. Bara ligga där och njuta utan att ens öppna läxböckerna. Det behövdes kan jag säga.

paradiset


hej hej hallå

Det har varit mycket att stå i men nu är det långledigt:) Nästan iallafall, imorgon gäller sjukhuset och ställa om ställning och ta bort stygnen. Har inte den blekaste aning om du såren ser ut. 5 stygn eller 25 stygn? Det återstår att se imorgon. Sen äre psykologi B lektion och klädsömnad? SEN är det långledigt. Som firas in på Grace till att börja med. Där jag och Johanna festar loss så gott vi kan. Petter är ju med också så det kommer nog bli fetingbra!

med en bil

Jag vill ha en bil att köra iväg till en strand med. Att bara sitta och tänka och filosofera över livet. Att få inspiration till att leva livet. Att få motivation till att plugga. Att få frisk luft för att piggna till. Köra iväg till en strand och se solnedgången ute i friska luften. Bara andas och vara.


rataH

Att skriva ett hyllningstal när man själv är deprimerad och hatar läraren måste jag säga är mycket svårt. piss

bara så länge våra hjärtan klarar av att slå.

Bara 5 veckor kvar tills jag slipper skyddet. Sen ytterligare någon vecka med kryckor? Jag är så trött på det redan nu. Konstant värk i tre veckor. Eller är det värk? Jag vet fan inte längre. Jag ska inte klaga jag vet. Men det är omöjligt att låta bli.

Sen får vi inte glömma skoltrött heller.

åka åka åka åka åka åka åka åka åka åka


veckopeng

Igår var det en väldigt mysig kväll hemma hos Granborn med fin fint sällskap och god mat. Fler sånna kvällar! Kanske kan dom pågå lite längre. Känner ju mig som 90 bast när jag måste gå hem istället för att följa med vidare.

Har idag inhandlat kläder att få på mitt fettoben. Två styck långa byxor, två styck shorts, en styck t-shirt, en styck trekvarts tröja, en styck bikini och ett styck nagellack. Allt från älskade hm affären.

jag diggar snook männen helt och hållet.

RSS 2.0