touches you

Ni kan ju bara gissa hur trött jag har varit. Somnat vid 9 på kvällarna efter att ha gått mer än 20 000 steg per dag med en snösläde full med snö framför sig. Men det har varit värt det! För jäkla vad jag har shoppat nu. En klänning att ha på studenten är inhandlad och dessa saker nedan som jag varit duktig och tagit oproffsiga kort på för att jag tyckte det va kul. hihihihihihihi.

HM - tröja, byxor och armband

MONKI- kjol, nätlinne och kofta/jacka/kavaj

VERO MODA - långärmad t-shirt


BIK BOK - kavaj

HM - solglasögon

BIK BOK - ring


hawaii

Jag ser verkligen fram emot att ställa klockan på 5. Men är det jobb så är det. spännande ska det bli. Snöskottning på industritak i Vislanda. Slå det om ni kan! Men vilket pack vi är, Tuvhag, Beijan, Elin och Pamme. Det ska nog inte bli tråkigt det här. Men räkna med att vi alla går framåtböjda av ryggskott på lördag efter tre dagars 8 timmars jobb.


foto

Jag jobbar med att välja ut bilder att framkalla, minst 500 hade jag tänkt komma upp i. Så nu jävlar ska det väljas bilder.


denna ljuva sommartid

Jag saknar fina sommarkvällar med grillning hos Johan

Jag saknar fina kvällar med fika i solnedgången vid växjösjön


Jag saknar härliga dagar med ett härligt gäng

++++++++

Vilken fart det var på jobbet idag! HELA 19 kunder på 5 timmar. jag tycker inte om att jobba, jag älskar den 25:e varje månad. Så jag antar att man får stå ut.

Här kommer en bild på släkten min innan jag drar vidare till klingan.

hey there

Måste själv få säga att förfesten igår blev lyckad. Men det var väl också det roligaste på hela kvällen. Eller jag vet inte vad jag tycker om kvällen som helhet. När jag vaknade såg jag inget speciellt med den, men nu så börjar minnena ploppa upp och det var en hel del kul faktiskt!

Holgerssons födelsedag om jag inte minns helt fel.

I ain't fucking scared of him


Hade ju icke suttit helt fel med en toblerone av denna storlek just nu. Åt faktiskt upp den sista den här veckan.
Ikväll är det fest och nu är det dags att börja tagga på riktigt!

trubbel


Så här hade jag tänkt att se ut imorgon på studfentfesten, lite mer välarbetat och så som det är på min vänstra sida i hela ansiktet. Med svart och vitrandiga kläder. Men nu är jag inte riktigt lika taggad som innan, inte riktigt lika sugen på att gå. Jag hatar klumpen i magen och jag hatar att jag inte klarar av att göra någon/några besvikna. För hur det än blir nu så blir några besvikna. Förfest på hovshaga - förfest hemma hos mig. Hovshagakillarna besvikna - teleborgskillarna besvikna.
Varför gör du såhär mot mig?

!!!!!!!

FAN! Jag som tänkt att jag skulle bli mer positiv till livet/skolan/mig själv. Men icke! Det går inte, det går inte! Jag orkar inte längre. Men jag vet inte vad det är som jag inte orkar. Egentligen borde jag ha all kraft i världen till allt. Jag har underbara vänner, en fantastiskt bra klass, Det är lov om bara 2 dagar, jag har en resa till Spanien att se fram emot, 3:an är ganska slapp faktiskt, OS är i full gång och det är flera helger man har att se fram emot. Men varför kan man bara inte ta tag i sitt liv och leva det!!?? Jag tror det skulle passa med att göra en tatuering just nu. Det är nog det som behövs.  
Men vänner! Jag älskar er, även om det inte alltid är så att jag visar det.

Vad är sant om körning med olastad takbox på landsväg?

Jag älskar att sitta och göra körkortsteori. Jag vill aldrig ta mitt körkort. Vad skulle man då göra en eftermiddag som denna. Synd att jag måste slita mig och dra mig bort mot simhallen inom en snar framtid.

sleep tight mr white

Jag somnade i soffan vid -hör och häpna HALV 8, HALV 8 en fredagskväll. Något är inte rätt. Nu går jag och lägger mig, KVART I 10 !!! sov gott

fuck you

jag måste bara berätta för er om mitt damp idag. Mattelektion kan vi börja med. Vikarie och mitt hat började redan från början med att han bara hoppade på folk med frågor. Man fick inte prata någonting, han kändes elak helt enkelt. Man fick inte äta. Jag menar en torsdag vid halv 3 börjar man bli ganska trött och huvudet behöver mat särskilt för oss som tränar vilket han troligen aldrig gjort.
Han sjönk i mina ögon ju mer lektionen gick, ett exempel: man fick inte ens prata med varandra för att fråga en fråga om ett tal. Det är matte vi snackar om där man brukar hjälpas åt med talen.
Men iallafall, klockan är 2 minuter i halv 4 och vi slutar vid halv. Linda och jag plockar ihop våra saker och tänker gå. Då han säger: vi slutar inte än. Linda fortsätter och säger att hon har bråttom till bussen som går vi 5 över halv. Då han säger: ja då får du springa sen när vi slutat. Linda går.
Jag kommer inte riktigt ihåg med jag säger: Men egentligen vad spelar det för roll? han säger: Ja det spelar en stor roll, det är jag som avslutar lektionen. Jag fortsätter och säger: nej men seriöst, lägg ner. han säger: ursäkta, vad sa du? mitt slut blir bara ett skratt och ett nej det var ingenting.
KUL lärare på 35 jordsnurr.
skulle tro att han blir riktigt populär på katedral. (hoppas ni förstår ironi.)
hoppas ni förstår någonting av mitt inlägg.
JAG PISSAR PÅ HONOM

torsdag

hej! Jag har jobbat, jag måste plugga. hej

sitter inte helt fel att besöka detta ställe i maj.

you make my dreams


haha, cimon gör mig på gott humör! skön låt för övrigt!

ska försöka

just nu känner jag mig som en dålig människa och en dålig vän. Att jag bara tänker på mig själv och pratar om mig själv. Aldrig frågar andra hur det är med dom. jag ska bli bättre på det.

The time of my life

Jag saknar ett galet magaluf med 13 galna vänner. Den resan slår fan allt!

Moves

Såhär såg jag ut inne på grace igår. Skriver från mobilen och skulle gissa på att bilden är fel. Men jag har ingen aning om hur man fixar till det. Tufft att jobba idag och imorgon blir det lika tufft med en dubbelt så lång arbetsdag. Kuljul. Men på kvällen blire andra bullar med bio. Hej ciao

local TV

Har precis varit på ett dunderpass i simhallen, precis som förra veckan med 45 minuters spinning och direkt där efter 45 minuter core. Så magen är helt slut men jag hoppas på iallafall 1 dag mindre träningsvärk. Alltså att den är borta på tisdag och inte som onsdag förra veckan. Det börjar bli pinsamt hur dåligt tränad jag är, men om man inte börjar någon gång så blir man ju inte heller bättre. Jag har ju göteborgsvarvet den 22:e maj att sikta på 2 mil ska benen orka springa.
Ikväll är det ausgang, tjarå!

en jävla massa text

samtidigt som det är något som känns riktigt bra är det något som inte känns bra. Har ingen aning om vad det är men något är det. Nu är det iallafall bestämt att det blir jobb varannan lördag framöver, börjar på lördag vid klockan 12, så det får väl hinnas med en fest imorgon och hoppas på det bästa med att inte bli bakis. Men varannan lördag känns nästan lite lite, få kanske ta och hoppa in någon dag då och då också.
Sen är jag så jäkla skoltrött också så det finns inte och jag vet inte alls vad som ska kunna lätta på det. INGET känns det som just nu och nu känns det som att jag bara kan skita i allt vad skola heter och hoppas på att få G och jobba istället. Så långt har det faktiskt gått nu.
Vad jag vill just nu är att starta om mitt liv lite. Jag vill flytta ner till öster och bo nära både skola och simhallen. Inte för att jag ska klaga egentligen men ändå. Så att jag verkligen kan känna att jag kan åka och träna varje dag utan att behöva kämpa i denna jävla snön. Så vill jag bo i en liten lägenhet med ett stort ljust rum där jag kan sitta/ligga på golvet och plugga. Plugget ska vara inlämningar och inga jävla läxor som man egentligen inte behöver göra. Sen ska det vara skriftliga läxprov och inte muntliga.
hej

super size me

Hela klädsömnaden drömde jag om mammas hembakade kakor och gissa om jag blev glad när jag kom hem och det fanns nybakade bullar och te på bordet. 3 bullar stoppade jag i mig och det var helt underbart!
Sen har jag sytt mig en tröja som jag började med på vår underbara lektion. Tröjan blev jätte fin faktiskt tills det att urringningen var sjukt mycket för bred och jag bestämde mig för att sy in ett gummiband i halsen så att tröjan blev för kort. Men annars var den faktiskt tänkbar att ha till skolan.

lev livet

Jag är mer än någonsin sugen på att göra en tatuering. Jag bara känner att det snart måste bli av. någon som vill med och boka tid?


RSS 2.0