xxx

Jag har skaffat mig ett par träningsshorts och jag tror bannemig jag ska träna imorgon. I shorts. Det var inte igår man tränade i shorts. Men kanske blir det så att dom vita benen visas.
jag är nervös och har haft en fin kväll med mina bästa. Njuter av varje sekund jag är i närheten av dom jag älskar. För om en vecka kommer det vara tomt, ensamt och vad vet jag!?!?!?

när jag blir stor

2 och en halv dag i stugan och jag känner mig som en ny människa. Att bara vara. Spela spel i massor. Monopol, risk, kort, yatsy och mer därtill. Dricka litervis med julmust. En tradition vi barn har. Man dricker julmust till allt. Till och med till frukost är det julmust som gäller. Lösa ett eller fler korsord. Julmusik som rullar. Vara smått elaka mot varandra. Man får passa sig för vad man säger och gör. Annars får man höra det! Äta,äta,äta! Så nu har jag tagit igen luncherna jag inte hunnit med på posten. En lyckad jul och precis som vanligt är juldagen den bästa. När man bara kan slappa.

den sista sommaren

Sista dagen på min gula flakmoppe. Ska bli så jäkla skönt med en vecka slappande innan det bär av. Packa och förbereda kommer knappt hinnas med ändå. Det är fest, till farmor och farfar, förberedande inför nyår, nyår, rean? och så mycket mer. Men nu ska jag ut i kylan och som jag förstår det så är det endast 9 minusgrader idag, vilket jag bockar och bugar för.
God jul på er kära vänner

för att dom förtjänar det

Alla julklappar är klara, eller det var dom redan i helgen bara mina foton som jag beställt kan komma. Dessa foton ska mina föräldrar få i olika storlekar. Tror det är fint att hänga dom alla tillsammans på en vägg.

Utkast: Dec. 20, 2010

nyss hemkommen från jobbet. halv 7 till halv 5 blev det idag. min vardag stavas övertid. Och nu är jag hungrig ska ni veta! Senaste gången det intogs föda var vid halv 10 och nu är klockan 5. Imorgon skulle jag tippa på att det är en stor bunt med julkort som ska delas ut och massvis med paket (eller klump som vi säger på posten). Varenda människa ska tydligen ha paket nu. Idag hade jag sorterat mina paket och lagt dom i ordning och var verkligen jätteglad över att det endast var dom 10 paketen idag. Men icke, den glädjen försvann snabbt när det visade sig vara en hel säck till. 10 paket blev ca 30. Moppen var full, HELT FULL idag. Hade inte gått in ett paket till.
Fast detta var igår. Råkade visst glömma att publicera.

mummmmmmma

Aktiviteten bara flödar här på bloggen. Nu är allt betalat inför London. Och ja, snart bär det av. Sitter nu och funderar över hur många chokladkakor av sorten Lindt med havssalt som jag behöver ha med mig. Det blir ca 30 stycken.

in the name of love

musikhjälpen. Detta gillar jag ! Gillar jag jättemycket ! Helst hade jag velat ligga och kolla på TV dag ut och dag in och bara njuta av bra musik och deras arbete och hur duktiga dom är och hur många som verkligen ställer upp och skänker pengar och saker. (hoppas ni noterade alla mina och i den meningen!) Men istället är det jobb som står på schemat. Det är verkligen tufft med heltid. Särskilt när man gick från ca 5 timmar i veckan till 39. Puh.

"gubben i flaskan"

Finns inga ord. HAN ÄR GRYM! Fredag kväll, en kväll att minnas. Livemusik är ta mig fan det bästa som finns. Längtar redan efter sommaren festival. För någon blir det. Det bara måste bli det. Just nu ser Peace&love väldigt lovande ut. Synd att det är så långt till borlänge bara. Jag menar Kings of leon, daniel adams-ray, oskar linnros, maskinen, petter, kapten röd mm. redan nu. men annars känns Emmaboda väldigt lockande, efter förra årets lyckade dagar.

våra brister gör oss till människor

Jag är glad. Bara glad. Det är härligt!
Här var vi också glada. Studentfest- jultema. Med naturredovisning dagen efter. Men det tänkte vi inte på här !

I´m no superman

usch jag börjar verkligen bli nervös nu. Jag, själv, i ett annat land, ett annat språk. Jag vet inte om jag gillar det. Men det är bara 10 veckor, eller hur... Det är läskigt snart lasset går. När man kollar på TV och ser vissa program som börjar efter det att jag åkt. Då vet man att det är nära. Eller när man köper mat som går ut efter flytten. På torsdag ska jag iallafall fika med mina favoriter och det tycker jag om.

där ute är det så kallt

nu ska ni få höra! Jag körde själv idag, körde fel ett fåtal gånger. Inte så farligt ändå. Så det är jag hyffsat nöjd med. Men påväg tillbaka till det kära kontoret hände det som inte fick hända. Elmoppen dog. Batteriet tog slut och jag fick kalla på förstärkning och vi puttade upp moppen hela vägen till posten. Visst det var inte jättelångt men några hundra meter. Måste sett kul ut! 4 personer som kommer puttandes på en flakmoppe.
so long

andra december

fredag imorgon-helg-ledighet. FINT! Det blir mycket jobb framöver. 3 hela veckor kvar. Sen åker jag. Idag är det exakt 1 månad och jag är nervös. Om en månad har jag nog precis kommit fram och känner mig som den ensammaste i världen. Fast det gör jag ju typ nu också, vissa stunder på jobbet känner man sig så sjukt liten. Man vet ingenting och kan ingenting. Jag tycker inte om det. Jag vill ha koll på läget. Förhoppningsvis har jag lite koll snart. Imorgon ska jag köra min runda själv. Lycka till till mig. Som tur är är det inte det som är det svåraste utan själva förarbetet. Sortering, kamning, reklam. usch det är svårt men där har jag hjälp.
Förlåt, detta blev bara babblande från min sida. Hej.

tomten jag vill ha en riktigt jul

helt slut efter 3 dagar med mohammed, muhammad, ali, ahmed och allt vad dom kan heta. Galet vad många det finns! Men det är bara att upp och kämpa imorgon också. Samma tid, samma plats, samma namn. hej väckarklockan vid 05.30.

RSS 2.0