jag vill leva i nuet, jag lever idag

Ganska slut efter simhallens dunderpass! spinning, pump och core i nästan 2 timmar. Svetten rann men vi kämpade på jag och Jenny!
Gott nytt år alla vänner!


hear me out

Jag är stimmig som fan. hittade ett bra band här på nätet också. tänkte dela med mig av detta. sleeptightmrwhite. jag borde sova, eller jag borde städa. Det ligger kläder och väskor i hela sängen. Gissa om jag precis tog kort på min säng för att visa hur stökig den här!? Gissa om jag gjorde det med min webcam!?


Nu ska jag sluta ödsla er värdefulla tid då ni istället för att sitta här kunde umgåtts med era nära och kära. Kanske berätta för era föräldrar hur bra dom är eller liknande. Mina har precis gått och lagt sig, annars skulle jag definitivt gjort det just nu. Man får ju passa på när man är på bra humör och är trevlig menar jag.

Jag ska ta tag i mitt liv och gå och spela lite mobilspel.  


shake that

Nyår är på gång. Inte lång tid tills det att vi får skriva år 2010. Morgondagen ska jag börja med att fira redan på morgonen med att köra ett dunder träningspass på nästan 2 timmar. Sen blir det hem och efter det bär det av till andra festligheter då vi med dunder och brak ska fira in det nya året. Tillsammans med mina allra bästa vänner kan morgondagen inte bli bättre.
eller...kunde varit lite bättre. Är inte helt nöjd med kläderna jag ska bära. Lägger upp några bilder. Mest för att jag precis lärt mig lite effekter på photoshop och för att jag tycker om min webcam. Mest för att den redan sitter på datorn och att man inte behöver föra över bilderna ;) Lat som man är.


Så som ni ser på den sista bilden ska jag ha håret också. hihi, nooot. Vet inte varför jag laddade upp bilden, det var väl egot som tog över och jag tyckte väl att jag var så himla snygg på bilden att jag bara var tvungen att visa den med en gång. SKULLE INTE TRO DET VA!!!!????
Nu blev det för mycket spårning. god nott, sleep tight


damaged goods

hörrni! Det är ingen vidare bra bloggning från min sida. Jag sitter här i min julklappströja från monki och min oranga julklappsklocka från ur&pen. Jag städar, packar inför morgondagens äventyr med Vickan, packar inför Sälen, tar fram till nyår. Linda och jag ska bjuda några vänner på tre rätters middag ikväll och planera inför Sälen. Ha det mysigt och bara sitta och prata. H&M katalogen har kommit och jag lyssnar på bra musik. Redigerar lite bilder! Och gissa vem som nyss lärde sig hur man lägger på stjärnor på bilder!!??!! hihi.


jul, jul, strålande jul?

Äntligen hemma? Visst har det varit mysigt med en lugn jul och en massa mat och TV med en bunt släktingar. Men att komma hem ringa kompisarna, sätta på datorn, åka och träna är ju välbehövt nu efter några dagar. Ikväll äre utgång! Vi säger så sålänge!


en riktigt god jul!

Det snöar, vi ska till café de luxe ikväll och ha det trevligt och sen väntar snart julafton.
Jag slår in paket, sitter i mjukisbyxor och har precis ätit scones. Hela familjen är hemma och julstämningen är på topp.
Julmusiken går varm och jag trivs som fina fisken.

GOD JUL mina söta

Klockan tickar

Heej! Det är riktigt bra här uppe i göteborg. Dom andra har inte vaknat än, som vanligt får jag vänta men klockan är ställd på 10 så en kvart ska nog kunna gå. Utgången igår var faktiskt riktigt kul men annorlunda. Jag vet iallafall vart man ska gå om man vill träffa snygga killar. Så dit får vi dra någon gång tjejer. Sen hann jag vara med på tv en stund igår också. Vi var och tittade på musikhjälpen och dom filmade publiken och där råkade jag visst stå där dom zoooomar in. Så om ni kollade på musikhjälpen igår vid klockan 2 på natten så såg ni mig i pälsmössa. Tydligen är det tradition i denna lägenheten att varje söndag bjuder dom på frukost till de vänner dom har här i samma lägenhetsområde vilket är ca. 30 stycken. Många tycker det är för tidigt med klockan 11, tur är väl det. Annars hade jag gått och gömt mig. Sen blir det kvibergs marknad och liseberg. Adios amigos

julmusikpåhögnivå

Nu pyser jag till Göteborg i några dagar för att hälsa på kusinen min. Troligen blir det utgång ikväll, liseberg imorgon och sen kanske lite staden på måndag för att sedan åka hem vid klockan 6.
Palladium traditionen på fredagar är riktigt fin, igår var vi väl uppåt en 15 personer och jäkla va mysigt det va! Ni är ju GULD hela bunten.
KÄRLEK till er och hoppas ni får en fin helg där ute

behind the glas

Jullov? December? 2010?
Vart har tiden tagit vägen? Det känns som att det är minst en månad till jul. Vi har haft sista riktiga julavslutningen i våra liv om vi förstås inte blir lärare. Vilket jag inte hade tänkt. Ooooh , det känns skrämmande.
Snart ska jag ta tag i min klädhög som för längesedan varit för stor för stolen så man måste lägga på kläder försiktigt för att den inte ska rasa. Högen har börjat flyta ut på golvet och upp på skrivbordet. När högen/högarna är borta ska jag sätta på julmusiken, hämta upp pepparkakor och fylla ett glas med julmust och slå in mina paket.
Men än ska jag inte städa, det är ju musikhjälpen på TV. Det kan man inte missa. Jag älskar det.

sångens melodi

Verkligen stort förlåt för att jag inte skrivit på sista dagarna! Hade ju till och med fått kommentarer. Tackar så hjärtligt för dom! :) 
Det snöar och har sig utanför dörren och det är svinigt kallt! Men vet ni, jag bryr mig inte och jag älskar snö och det är jullov imorgon och jag ska till Göteborg på lördag och jag har en underbar klass och jag älskar mina vänner och vi ska till Sälen den 4:e och det ska bli underbart. SÅ DET SÅ! hihi, jag är klar med julklapparna och livet är faktiskt allmänt bra skulle jag tro.
Studentfest i Tisdags och det var inte fy skam vill jag lova. Dock verkar det nästan bara vara jag som tyckte det var riktigt kul. Kanske för att det var min första, kanske för...ja något annat. Vad vet jag.
Det jag vet är att redovisningen på onsdag morgon gick riktigt sugigt dåligt. Tack och hej jag deppar inte ihop för en sådan sak. Sen fick vi tillbaka religionsprovet vi hade för någon vecka sedan och det var sämsta resultatet i hela mitt liv skulle jag tro. Men jag deppar inte ihop för det. Jag är jävligt skoltrött! och där kom beviset.

Vi hörsch.

Vill men inte kan

Egentligen skulle jag vilja skriva ett långt inlägg om döden och livet. Jag är på det humöret men just nu ligger jag i sängen med mobilen och man kan inte skriva så långa inlägg härifrån. Kanske kommer det imorgon, kanske kommer det inte alls. Helgen som skulle bli 2 lugna och sköna dagar med ingenting inplanerat har blivit riktigt uppbokad. Imorgon är det jobb 9-4, sen träning, sen träffa emma. Söndag blir det också jobb och sen till holmbergs för lite info. Frågan är när man ska göra den underbara natur redovisningen. Kanske drar en vända till göteborg den 20:e. Känner att det skulle sitta perfekt. Längtar till sälen. Vill bort från växjö och ta med alla mina vänner för att kunna stimma utan att tänka på dagen efter. Nu måste jag sova och försöka ta igen lite av onsdagssömnen som försvann.

.

Jag längtar satans mycket till imorgon! Julfest står på schemat och jag hoppas innerligt att det blir lyckat! det är en del att planera och en del att sätta igång att plugga på. Så, hej!

tur att musik finns

JAG PISSAR PÅ IDAG! VILKEN JÄVLA SKIT DAG! CYKELN ÄR SÖNDER- SÅ JAG MÅSTE GÅ VART JAG ÄN SKA, SVENSKA UPPGIFT- DET ÄR MEST DEN SOM ÄR HELA JÄVLA SKITEN! EN PISSUPPGIFT SOM SKA LÄMNAS IN OCH SOM HON SA ATT VI INTE BEHÖVDE GÖRA. MEN DET VÄRSTA AV ALLT ÄR ATT PAMME INTE BEHÖVER GÖRA DEN FÖR ATT HON HADE SVININFLUENSAN. HUR FAN LÅTER DET!!!!???? SKA MAN GYNNAS AV ATT MAN VARIT SJUK? ISÅFALL SKULLE JAG FAKTISKT HELT ÄRLIGT KUNNA TÄNKA MIG ATT VARA DET ETT BRA TAG FRAMÖVER. RELIGIONSPROV KAN JU BARA TA SIG, NATUREN DAGEN EFTER STUDENTFESTEN, JO MEN DET KOMMER JU GÅ JÄTTE BRA! BAKIS OCH REDOVISNING GÅR JU VERKLIGEN IHOP. VA LYKLIGA VI "UTVALDA" ÄR ÖVER ATT HA FÅTT DEN HÄR FANTASTISKA MÖJLIGHETEN ATT FÅ FRAMFÖRA VÅRT INLÄMNINGSARBETE. TACK SÅ HJÄRTLIGT PER STROH. DU SKA BARA VETA HUR MYCKET DET HÄR BETYDER FÖR MIG ATT FÅ DEN HÄR MÖJLIGHETEN! SEN ÄR DET JU GEOGRAFI TILL PÅ FREDAG OCKSÅ, HIMLA KUL! DET SER JAG VERKLIGEN FRAM EMOT ATT FÅ GÖRA. FÖR JAG HAR JU ALLTID VELAT SKRIVA ETT ARBETE OM NEDERLÄNDERNAS BEFOLKNING! SÅ DET SER JAG VERKLIGEN FRAM EMOT. NOOOOOOOOOOOT

nu ska jag sluta skriva och lyssna på musik för att försöka bli av med min bitterhet.

a feeling

Det var en fin kväll! En riktigt fin kväll till och med. Elin och Linda har precis åkt hem och nu sitter jag här sliten och dan. Men en dusch och sen är jag pigg igen. Det tänkte jag satsa på.
Ikväll blir det mys hos Hanna med nötterna som vi så fint kallar oss själva. Bara vi 6. Ser fram emot en bra kväll även denna dag.

adios amigos


rytmen

tja tja tja ni fina! Jag har klippt mig, topparna är nya ( egentligen kan man ju faktiskt säga så, om man har toppat håret så blir det ju nya toppar.) Jag städar. Snart kommer Frida, sen kommer Elin. Sen kommer gänget och vi traskar till Alexander. Ha en fin kväll. hej

cause I can

varför är det inte sommar? Varför är vi inte i Magaluf?




Nu längtar jag efter sommarn och provar sommarkläder. Imorgon kan det ha vänt och då är det snön som är efterlängtad. Men tills det att jag ändrat mig så saknar jag sommarn år 2009.

sanningsdan. jag saknar säkert

Dagarna bara går och går, och så går dom, och så går dom. Jag kan verkligen inte förstå hur snabbt det går. Det är snart jul. Det är snart 2010. HALLÅ! ett halvår kvar i skolan. Sen är det sommar. Och sen är det Norge som gäller, förhoppningsvis och självklart att det ska bli av. Tillbaka till verkligheten.
Imorgon är det fredag och då blir det firande. Vi hade tänkt förtära alkoholhaltiga drycker och göra några dansmoves. Det kan bli riktigt fint! Tagget börjar så smått komma fram. Tack och hej. Vi får se om jag lever imorgon. Man kan aldrig veta vad som händer.

TJARÅ

Kors i taket! Jag har tränat. Redigt roooooligt var det. Lite crosstraining skadar ju inte foten så värst mycket även om det gör en liten aning ont nu efteråt. Men det är marginellt.
För övrig så har jag tagit reda på hur man dödar spindeln i mobilspelat som jag och Karro nördar oss med. Helt sjukt att allt och då menar jag verkligen ALLT finns att hitta på intranätet. Jag menar, man kan ta reda på hur man dödar en boss på en speciell bana i ett mobilspel. Det är faktiskt helt sinnesjukt!

RSS 2.0