don't you feel sometimes you don't know who you are

jag gör mig redo för utgång. Ja, ni hörde rätt. Utgång på en måndag. Inte bra, inte bra. Men idag ska jag se vad denna stad har att erbjuda en måndagsnatt. Ikväll går jag ut med Luis och Nicole. En från Colombia och en från Schweiz. Spännande.
Vet ni vad jag dricker... en cider från IKEA. Jag hade ingen aning om att dom hade cider där. Kanske finns den på systemet hemma!? Vad säger ni 20:åringar, finns det?
Den är iallafall med hjortronsmak och alkoholprocent 4,5. Helt ok. Inte något jag skulle dricka varje gång jag går ut.

hahahahahahaha

haha, alltså hörrni. Knappt att det jag ska visa är okej. Men jag vill ha någon att skratta med. Var inne på bilddagboken och fy va ful man va, fula bilder och framförallt fula, riktigt fula kommentarer.
Den här bilden är inte okej, jag har legat här och skrattat för mig själv. Så enjoy!

mamma och jesus

Idag vaknade jag vid kvart i 9 av att solens strålar sken in genom fönstret. Tog på mig varma kläder, eller så varma behövs ju inte. 2 tjocktröjor och en halsduk. Värmde mig lite pannkakor från IKEA, hällde upp juice i en flaska, lassade på blåbärssylt och glass på pannkakorna och gick ut i solen för att äta frukost. Utanför dörren möttes man av den lite kyliga vårvärmen och värmande solstrålar. Satte mig i en park och bara njöt. Det luktade och kändes precis som en tidig sommardag vid medelhavet. Nu ska jag duscha och sen ut och njuta av vårvärmen igen.
Ledsen att dom är på fel håll, dom är rättvända i datorn så hmmm. 


rädd för slutet

Jag kommer hem Linda. Biljetten är bokad den 12 mars. Frågan är hur länge jag stannar hemma. Jag älskar hemma, jag älskar mina vänner men kom igen, staden Växjö. Storgatan fram och tillbaka. Möta någon man känner i varje korsning. All gossip. Missförstå mig inte, Växjö är en bra stad, vännerna är dom finaste och bästa man bara kan tänka sig men äventyr är så mycket roligare. Att inte veta vad som händer på fredag kväll när lördag morgon startar. Att bli överraskad och glad när man träffar en person man känner på gatan, bussen och tunnelbanan. Att lära sig saker om sig själv och sin omgivning varje dag, varje sekund. Att använda ett annat språk. Att ta hand om sig själv. Att komma vilse och hitta hem. Att se saker man bara trodde va på film, både bra och dåliga. Att uppleva och njuta av livet.
Redan nu när jag är mitt uppe i mitt äventyr börjar jag söka nya. Vad sägs om att jobba på Malta i sommar kanske!? Hade ju inte suttit helt fel kan jag tycka. Eller vad som helst. Har ni något förslag, dela med er. Följ med mig. Ut i världen.
Kanske är jag bara rädd för att det roliga ska ta slut. För jag vet ju mycket väl att när jag väl kommer hem kommer jag uppskatta och tycka om allt där hemma men just nu ser jag bara Växjö som öken.

I do anything

herregud säger jag bara! Kvällen/natten igår var helt galen!! Den började på blues kitchen med nästan hela skolan och vi hade trevligt, drack lite öl och pratade. Himla mysigt faktiskt! Sen! Sen drog vi vidare, jag, Alicia och Manuel. Vi 3 åkte till Manuels club, eller han jobbar där, vid Picadilly circus. En riktigt lyxig club som kostar 20 pund i inträde alltså ca 200 kronor och en öl kostar 11 pund och en drink för en 300 kronor kanske. Ni förstår vad jag menar. Men eftersom han jobbar där fick vi allt gratis. Inträde, 2 flaskor champagne(eller var det 3?), shots, allt vi ville ha. Så vi blev alltså fulla på champagne som kostar 2000 kanske, minst. Helt galet och sjukt kul hade vi. Vet inte hur jag ska förklara detta, men det kändes så jäkla lyxigt, som att man levde i en överklass värld. Första glaset champagne serverades med en jordgubbe. Men det var ändå vanlig musik så det var inte sån där fin tråkig club, utan det spelades dom gamla godingarna från Magaluf blandat med den nya radio musiken. Nej det var riktigt kul, en kväll att minnas. Fulla var vi och slocknade hemma i sängen vid halv 5, tog sovmorgon till 11, gick till en lektion och sedan vidare till puben igen. Dock drack jag och Alicia varsin cola medan dom andra drack öl. Det är en sån solig och fin dag här idag så vi njuter, skolkar och umgås. FINT!! Ikväll blir det fashion weekend och därefter utgång igen.
Ha det fint! puss.

see for yourself

Konstigt nog har jag varit på dåligt humör idag när alla förutsättningar fanns för att detta skulle bli en top notch dag. Solen sken och det var 15 grader ute. Men jag tog på mig för mycket kläder vilket bidrog lite till mitt dåliga humör. Jag gillade inte mitt hår, vilket också bidragit till mitt dåliga humör. Jag har varit super mega sugen på att springa men är förkyld vilket också bidragit till mitt dåliga humör. Sen har jag försökt leta upp converse i storlek 5 och en halv vilket inte finns i hela camden och då finns det ca 7 affärer som säljer converse. Fyyy va bitter jag blev på en av försäljarna. Han sa att det inte var någon skillnad på halvstorlek och helstorlek, att det bara var psykologiskt. Frågan är ju då han förklarar att storlek 5 är för små och storlek 6 är jättemycket för stora. aaaaaaaaaa, nu blev jag ännu mera bitter.
men nu släpper vi detta och jag ska äta ungersk mat ikväll som tvillingarna står för och jag ska bjuda på äppelkaka och vaniljsås till efterrätt. Smaklig måltid!
Den här bilden tog jag på konserten i veckan. Hade ju ingen att prata med så kameran var ett fin fint sällskap.

nerför backen över torget

Detta har varit en låång dag. Jag kallas numera smyckestjejen av en lärare, har besökt british library, jag har ätit goda svenska pannkakor och hällekaka från IKEA, jag har ätit nypotatis, gräddfil och stekt sparris (ni borde vara avundsjuka för detta var sjukt gott), jag har varit och shoppat, jag har utforskat gångvägen till stan som inte ligger längre bort än en 30-40 minuters promenad till oxford circus. Varför ta bussen när man kan gå!?
Ni kanske undrar varifrån jag fått mina IKEA pannkakor, det var nämligen inte så att dom bara flög till mig utan igår tog jag mig till IKEA. 1 timmes resa och sen strosade jag runt bland alla välkända namn som stig och rune och log som ett barn på julafton och dom som såg mig där inne och inte fattade att jag var svenska är nog helt dumma. För så mycket jag log av att bara vara där kan tyckas dumt men mmmm vad jag tyckte om det. Sen tog jag mig till restaurangen och åt swedish meatballs och var noga med att säga swedish till tjejen bakom disken. Jag tog mig till den svenska matavdelningen och handlade med mig äppelkaka, vaniljsås, pannkakor, bröd, blåbärssylt, pasta älgar, godis och bara njöt av att allt på förpackningen stod på svenska. Att verkligen kunna läsa äppelkaka och veta att det är äppelkaka man får.  Vi har tur vi svenskar som har IKEA runt om i hela världen.

här är jag, min bästa bild

Konserten igår var grymt fete bra! Frankie and the heartstrings levererade. Sångare var ju sådär läskigt snygg också och han rörde sig precis som Jakob. Dom var grymt bra och förband var Those dancing days vilket coolt tjejband alltså! Riktigt fräna.
Annars var skolan bra idag. Jag älskar England och att man säger darling, love och babe, att man kysser varandra på kinderna. Det känns så himla rätt att göra det nu. I början kändes det lite konstigt men nu gillar jag det. Att man är mer kärleksfulla och inte så stängda och tråkiga som vi är i Sverige.

wait for tomorrow

Vi har haft underbara dagar! Och nu känns det lite ensamt här, och som att jag har världens största rum. 3 vänner, 3 resväskor och 2 "sängar" tar lite plats. Dagarna har gått i ett, vi har shoppat, gått på bio, varit ute, ätit på restaurang, besökt notting hill, brick lane, spitalfield, westfield, och lite sightseeing på det. Perfekta dagar med mycket mycket skratt. (den här meningen känns som att den hör hemma på en annan blogg, jag hoppas ni/några förstår vad jag menar). Men vi har verkligen skrattat mycket, jättehärliga dagar som bara springer iväg och nu är det bara 3 veckor kvar i denna stora stad. Jag ska njuta fullt ut.
Hoppas allt är bra med er!
Här ser ni min baseball dag. HAHA.

shout shout shout

nu kommer dom snart!! Jag ska tillbringa min väntande tid på en pub tillsammans med ett gäng Italienare och en tysk. Vi hörs! pussochkram och Olivia har tagit körkort!!! Stort grattis vännen :)

sättet hon säger dance på

Helgen var kanon precis som väntat! Crystal castles var precis så bra som väntat. Livet är som väntat- toppen!
På fredagen mötte jag upp Sofia och hennes familj för lite running sushi. Aldrig testat på det tidigare så det var en trevlig upplevelse! Familjen var super trevlig och lillkillen var hur söt som helst. Kan ju meddela att Sofia verkligen bor i ett slott och det är svinkallt där inne. Lördagen spenderades med Sofias barn, med en promenad i den 10 gradiga värmen och solen som sken. Fotbollsmatch och chokladbollsbak. Sen blev det konserten med stort K och crystal castles levererade.
I morgon kommer Elin och Frida!!! tror inte jag behöver skriva mer om det :D:D:D:D:D:D
Den här låten och detta uppträdande är ta mig fan helt underbart!!
Tschüss!

---

Hoppar på tåget vid 20 över 3 så jag måste snart bege mig. Ha en underbar helg så hörs vi möjligtvis på söndag annars på måndag.  PUSSOCHKRAM

dance, dance, dance

Imorgon rullar tåget till Sofia, jag tror jag känner mig lite bättre idag och imorgon är jag nog på topp! Har iallafall varit i skolan idag och bestämt med en Japan att vi ska på London Fashion weekend! Underbart! Men först väntar denna perfekta helg hos Sofia och sen veckan med Elin och Frida och sen kommer London Fashion weekend! Fantastiska tid jag har framför mig. Tiden rullar så jäkla fort och snart kommer jag sitta hemma igen. Men först ska jag njuta och detta ska Sofia och jag göra på lördag kväll!
hahahaha, måste bara kommentera! Ser ni vilket mullig kind jag har!? Har gått upp ca 7 kilo kind sen jag lämnade sverige.

säg mig att du har en överraskning kvar

Tack för alla krya på dig! Det värmer otroligt mycket att känna att ni bryr er hemma i sverige när jag ligger här själv i mitt rum. Sarkasm kallas detta.
Pizza-party förberedelser. 


pushed into the sun

Idag mår jag inge bra! Halsen gör ont och febern finns nog här. Så idag ska jag ligga hemma och titta på film och dricka en massa te. aaaahh, jag vill verkligen inte vara sjuk nu. Skulle egentligen åkt till Spitalfield med några vänner från skolan idag och imorgon är det fest på skolan och på fredag åker jag till Sofia och på söndag ska jag till Brick Lane. Sjuk finns inte med på schemat!!!!!
Men igår var faktiskt en underbar dag. Solen sken som sagt och jag gick runt och fotade i Camden och sen lite inne i stadskärnan. Sen mötte jag upp Stefano och vi gick till ett mysigt ställe med namnet La cave. (dit måste jag ta er, Frida, Elin och Sofia när ni kommer). En bar/ restaurang dit inga turister hittar. Perfekt! Sen vidare hem till honom för Pizza-partyt.

they take what you give them

Idag skiner solen och det är 10 grader varmt. Nu ska här ut och fotas. Ska bara bestämma vart jag ska först. Så fram med kartan! Ikväll blir det Pizza-party med några vänner.
Vi ses!

nananana

Ännu en dag har gått och jag har spenderat den på oxford street och i China town för att fira in det nya kinesiska året som tillägnas kaninen. Sen kunde jag inte motstå HM längre. Var bara tvungen att gå in där. Men köpte bara ett linne och trosor. Men det kommer bli fler rundor dit. Skit samma att det finns hemma, är det snyggast kläder så är det. Efter ett mycket trevligt snack med Vickan, Olivia och Elin har jag spenderat kvällen på en Pub tillsammans med två trevliga Italienare och en tysk. Hej vad fint jag har det.

love and lost

Franzis har åkt och det känns som att halva jag fattas. Ingen att prata och snacka skit med, ingen att hänga med, ingen att fråga, ingen att göra allt med. Vi kom verkligen bra överens och jag har nog aldrig träffat någon som är så lik mig i allt. Men vi kommer ses igen, det är jag säker på!
Jag saknar er mina vänner. Jag skulle vilja ha en myskväll och bara tjocka oss med en massa godis, chips och dipp och en film som vi inte kollar på utan pratar bort istället. snälla. kom. Jag vill berätta om London i detalj, jag vill veta hur allt är med er, hur ni har det på jobbet, vad ni gör i helgen, vad ni åt till frukost. Jag vill veta allt. Jag vill dela mina och era tankar med er.
Idag har jag tvättat och varit ute och sprungit. Klockan är 5, jag bara sitter i min säng och låter dagen gå. Skulle behöva städa.

the end´s not near

TJA! eller som det heter på japanska, Yo! Sen kan jag ett ord till på japanska, eller en mening. Jag är hungrig heter Hara hettna :)
Gårdagens konsert var bra, långt ifrån det bästa jag sett. Men det var okej. Grouplove levererade mycket bra, likaså summer camp (som jag inte ens visste skulle spela), men Los Campesinos! var inte något att hänga i julgranen. Men detta var lite av en högrisk konsert så man kan ju säga att vi inte vann något men vi förlorade inte heller något. Kvällens konsert är jag däremot säker på att det kommer bli TOPPEN! Vi välkomnar Band of horses till London och O2 Brixton.
Annars har det blivit varmare i London, 7-8 grader och solen skiner. Så jag funderar på att gå ut och inviga mina nya solglasögon.

tonight


I ran around

Familjen är hemma i Växjö igen och allt är som "vanligt". Idag har jag, Franzis och en annan tysk varit på bio. I Empire bion i London, där "röda mattan" är. Det var så jäkla stort och mäktigt. Vi hamnade i den största salongen med 1330 platser. Jag ljuger inte, inte ens överdriver om jag säger att vi inte ens var 20 stycken på den föreställningen. Det var gott om plats för benen, stolarna var riktigt mjuka och det var fjädring i ryggstödet så man kunde luta sig tillbaka i de sköna "fåtöljerna". Imorgon och på torsdag är det konserter på schemat, Los Campesinos! och grouplove imorgon och på torsdag är det band of horses. Sen är det fredag och den ska spenderas ute och på lördag åker Franzis hem. Vilket känns jävligt tråkigt!!!!!!!
hoppas allt är bra!
här är bilder från bion.

RSS 2.0