born in the wood




En mycket fin kväll! Men det är ju inte vackert!

dom hade mycket att säga

nähäädu! Nu måste jag ta tag i det här igen. Det är bara så himla mycket som händer nu för tiden. Det är jobb, ut och äta, gå på bio, åka hit och åka dit, födelsedagar i mängder, plugg som ligger och gnager, körkortsteori som MÅSTE tas tag i om jag ska få körkort i år. Mycket är riktigt fint och fantastiskt roligt men man får inte glömma bort att sitta ner ett tag.

Nu ska jag bli bättre på att blogga, heido


ensam och rädd idag

Jag tänker inte berätta något om gårdagen. För den var pissigt dålig. Sämre än sämst. Förutom att få träffa de mycket fina friidrottarna. Denna dagen ser ut att bli nästan lika pissigt dålig. Men efter 8 tiden ikväll räknar jag med att vara tillbaka.

det pågår i oändlighet

En riktigt bra fjällresa! Fjällkvällen var något utöver det vanliga. Dåliga skämt, mycket skratt och underbara kompisar! Men hela resan var riktigt fin och klassen, ID07A fy fan vad ni är bra.

Fjällhälsning

Nu ligger vi ute på fjället i våra sovsäckar. Och nördar som vi är så surfar vi på intranätet. Nu natti natti från tältet.

ute och glider

ID07A drar till Sälen.


4 grader

hej alla vänner, alla som jag känner.

Det är ju faktiskt riktigt bra artister för att vara Växjö. Detta får ju inte missas. 450 kronor för ett 2 dagars pass, men det är det nog värt.


DAMN

Storstadsdjungeln. Se den! Dem är grymt duktiga måste jag säga. Varför började man inte dansa när man var ung? Och varför kan man inte sjunga?

Alla vi som tänder till tänd ett ljus

hejhejhejhejhej! 1 skoldag, helg, sälen, 1 skoldag, helg, 1 vecka skola, 1 sportlov.
Ni har väl inte missat min och Lindas grupp på facebook? Det var en stimmig timme för några månader sedan som detta mästerverk skapades. Gruppen heter "Alla vi som tänder till tänd ett ljus" och beskrivningen lyder som följande: hur glad och upphetsad blir man inte när denna underbart fina låt går i gång med dess vackra toner en dyster och mörk kväll framåt jul. Då man känner att hela ens kropp värms upp inifrån och ut till tåspetsarna. Känner du igen dig är detta gruppen för dig. Låt oss tända ett ljus och känna denna nästan suspekta samhörighet till den goda värld vi lever i. det är som vi brukar säga, schtimmen AUF timme

Hej

jag vill ju bara sjunga

Vårjacka, vårväder. LYCKLIG
Tack för en mysig dag i solen min solstråle. Det behövde vi efter det pissiga matteprovet. Och jag tycker du passar väldigt bra i den här oranga bikinin. hihi

då kommer rädslan och tar oss

Vart tar tiden vägen? En lugn kväll och jag har inte gjort mycket nytta. Satt och kollade på familjen annorlunda och tänkte att direkt därefter skulle jag gå och lägga mig och läsa igenom hela matteboken. Det var vid klockan 9 nu har klockan blivit halv 11 och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Den här datorn tar för mycket av min tid. Matteboken tar för lite av min tid. 
Jag lägger till mindre datortimmar till min lista med saker som måste förbättras. Som nu alltså innehåller mindre datortimmar och mindre shopping.

vi mot världen

Sälen, friidrottsfest, Andreas Grega, Malmö/Lund, Spanien, Pubrunda, studentfester, påsklov. Det låter bra i mina öron.

look out on a summer´s day

Jag har inte börjat plugga matte än. Blir troligen inget ikväll heller. Dem säger att man ska bita ihop sista tiden i skolan. Lätt för dem att säga. Min hjärna har redan tagit studenten. Från pluggandet iallafall.


hur kan jag tro på kärlek

pinsamt nog så tycker jag om Erik Linders låt Hur kan jag tro på kärlek. Från Melodifestvalen, tyvärr. Jag vet inte vad jag ska skylla ifrån mig på. Men det är som det är. Jag pyser iväg till jobbet.


vi bor bra

Jag beställer kläder från HM. Jag tror jag börjar få shoppingberoende. Ska sluta genast med klädköp. Kläderna får knappt plats i garderoben längre. Men när man har pengar så är det lätt att man tar en runda på stan. Men nu är det slut med det.
Fille och jag har en syskonkväll så nu ska jag socialisera mig.

en vän med en bil

Den här bilden är helt underbar Linda Johansson!


when you wanna be free

Och vem är klar med svenskan!!!!??!?!?!?!?!?!
HELT SJUKT FUCKING UNDERBART FÖR DET ÄR JAG LIKSOM :D
jag tror allt att denna låten har fått mig att kämpa till toppen idag. Han verkar vara en himla skön kille den där Salem.

mars 2, 2010

Jag sitter här med riktigt ont i magen och illamående. Linda är hemma och är magsjuk(?) men skulle inte tro att det är det. Försöker peppa mig själv att det inte är det. Tänkte att jag skulle leva ett liv utan magsjukebesvär. Får se hur det går med den saken.






I miss you baby

Skriver fortfarande på svenska skiten, kan väl inte påstå att effektiviteten varit på topp men jobbat en liten stund med det har jag allt : )
Min Vati har hjälp mig, det är ju trots allt hans ämne det handlar om. Han är så söt med paprika i munnen.


du lilla ängel

pluggar svenska. Agneta var inte den trevligaste personen vandrandes på denna värld idag.

RSS 2.0