postisper

Första dagen som postis. Jag gillar det! Men det är svårt... och kallt. Men jag tror det kan bli bra :) Har ju fina jobbarkompisar alltså!!! Sofia, Vickan och Jesper! Så nu blir det jobb 06.30 till 15.00 varje dag denna veckan. Händer inte mycket mer än det här i mitt liv just nu. pussochhej

aldrig i takt

nu är vi redo för kvällens bravader. Får se om kvällen slutar på akropolis eller om den fortsätter. Ciao !
Förlåt för en massa webcam bilder. Men det är roligt. punkt slut. 

en jävel på kärlek

Glaaaaaaaad : ) På måndag ska även jag bli brevbärare ! Jag gillar detta men är lite nervös måste jag säga. Men det blir kul.
Sitter här och gör övningar i hopp om att nacken ska bli betydligt bättre så jag kan gå ut ikväll. Men mat på akropolis blir det iallafall och det blir hur mysigt som helst ! För mina vänner är de bästa som finns.

jag gillar ICA-reklamen

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. jag har tråkigt. och ont.


gått och blivit med nackspärr

Börjar bli rutin på det där med att köra pappa till flyget på morgonen. 06.20 stod klockan på då vi drog iväg i detta vinterväder som vi har. Mysigt tycker jag. Men det tycker tydligen inte min nacke som verkar ha fått nackspärr precis just nu. (och jag som trodde att jag haft nackspärr innan. men har aldrig haft såhär ont i hela mitt liv. (parantes i parantesen: aldrig haft så ont i nacken alltså) men fy vad det värker.) Jag sitter rakt upp och ner i soffan med en stor fet halsduk lindad om nacken. Den tog nog lite stryk av 2 timmar snöskottning såhär på morgonkvisten. Fan jag som var så sugen på skidor idag. Var så himla pigg och glad idag på morgonen när jag vaknade.
piss och hej
såhär sitter jag nu. Ledsen för bilden men det är allt vi klarar av just nu. Min nacke och jag.

allting börjar om

Mina fina vänner har vart här ikväll på lite glögg och mys. FINT är vad det är. Kvällar som dessa är vardagslyx på hög nivå.
Kom på en grej. Eller aah det var inte jag som kom på det. Sofia sa det igår. Nu är det fan inte långt kvar alltså. Endas lite mer än 1 månad.Helt sjukt, stört. Fan jag fattar inte det alltså. London, jag, engelska, 10 veckor. dööö. Ni måste skypea med mig. Så adda mig som er kontakt dåva. Om ni inte har skype så får ni skaffa det ögonaböj. aamandajosefsson är det ni ska sikta in er på. Notera ett extra a innan amanda. Amanda Josefsson verkar vara ett populärt namn ute i världen så det fick bli ett extra a.
nej men nu babblar jag för mycket, puss hej god natt

all I want for christmas is you

Nu mår man!
Pepparkakslukten från baket igår sitter i håret. Så ett litet släng av håret och doften är där.
Mamma bakar lussekatter i köket.
Det är vitt ute.
Julmusiken spelas på hög volym.
Lotta på bråkmakargatan, emil i lönneberga och pippi- vinter i villa villekulla är nedladdade.
Granen ska inhandlas senare i eftermiddag.
Sen ska jag bara sitta och vänta på att kalendern ska visa en månad fram. För idag är det hör och häpna endast 1 månad till julafton. Till det att man precis ska stoppa i sig julmaten och invänta kalle anka och senare på det Karl-Bertil Jonssons julafton. Sen kommer paketen men det är bara det lilla i det hela. Det fina är att alla är samlade. Det tycker jag om!
julen 2008

tusen gånger om

Helt slut i kroppen efter denna träningsvecka. Nu ska ni få höra vad denna vecka bjudit på i träningsväg.
Måndag- easy-line 1 timme
Tisdag- ledigt
Onsdag- 55 min core
Torsdag- 500 meter simning
Fredag- Body Balance 55 min
Lördag- simning 1000 meter
Söndag- Spinning 55 min, simning 200 meter, yoga 55 min.
Jag är nöjd och glad. Såhär ska det fortsätta. Redan imorgon är vi igång igen.

say one

Beslutsångest. Som alltid för mig nu för tiden tycker jag. Det är ju bara att bestämma sig kan man tycka. Men det är fan svårt.
Det snöar ute. Ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR den första snön och julkänslan kommer närmre och närmre. Och jul för mig är att sitta inne och bara mysa. Vilket känns extra mysigt idag med snön utanför. Dricka glögg, smaska på mig goda chokladglass med lakrits i som jag gjort idag.
Sen har vi ju det andra alternativet. Det är elektro på Grace idag. Och ni som känner mig vet att jag också älskar elektro.
SVÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT

förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Måste tänka mer på mig själv.
Måste tänka på vad jag vill.
Måste bli bättre på att göra det som är bäst för mig.
Måste förbättra mig.



be free

Tänkte jag skulle ta upp en av alla läsarfrågor som bara strömmar in.
Beijan undrade om det blir något skålande i helgen. Och ja det är inte helt omöjligt bruden! Jag är nämligen mycket sugen på att freaka loss till lite electro och andra dängor. Men det får inte bli en repris på förra gången!

lilla lady

VAD JAG SKULLE VILJA GÖRA.
Hyra ett vitt fint hus på en ö i Grekland. Ta med mig alla mina vänner och fira in det nya året där nere med god mat och skålande.

i Japan finns det pandor

Känns verkligen skönt att ha kommit igång med träningen.
Man mår så mycket bättre.
Knät fick en liten överdos av träning igår
så jag ställde in dagens pass men imorgon och på torsdag är det träning som gäller igen.
till något helt annat
en del inom mig längtar fruktansvärt mycket till julen,
en annan inte.
Den delen som inte längtar har fattat det där med att det är då jag lämnar staden.
Bort från tryggheten och alla vänner och bekanta.
HJÄLP, jag vill inte tänka på det.
kusinens påhitt förrförra året. Får se vad det blir denna julen.

du måste finnas

Precis som jag trodde, jag kan inte sova länge. Men ögonen öppnades inte förrän klockan slagit 8.30 och inte 8.15. Sen tog jag cykeln till simhallen och påvägen dit när jag cyklade genom den lilla skogen föll det ner en ganska stor gren. Så jag började tänka. Tänk om man skulle få en sån i huvudet, tänk om man skulle dö. Vilka skulle då komma på ens begravning?

mr. white

Tidiga dagar varje dag den här veckan, allt ifrån 6-8. Från måndag till söndag. Så jag funderar på en liten sovmorgon imorgon, kanske till kvart över 8 eller något. Jag är helt slut mina vänner. Dödstrött och imorgon är det jobb, sen ledigt i 2 veckor. he-he-he.
Såg en bra film idag, the blind side. SE DEN!
vet inte om jag visat den här bilden, men det är min absoluta favoritbild!!

klättrar på

HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅÅ! Mamsen och jag sicker till stan. Och imorgon hälsar jag på mina favoriter i Lund. Mycket fint!

vill ni ha ett gott skratt så kolla på detta

Detta var det roligaste jag sett på LÄNGE!! Sitter här och skrattar. ÅT PAUL. Hans skratt är ju helt underbart! Kolla på hela, annars missar ni det bästa :)

springer på hustak

Mycket träning i denna blogg just nu. Men jag tränar ju faktiskt inte bara utan hänger lite med polare och så också. Som i fredags t.e.x. då elin och jag hängde med Sussie. Titta vilken fin blomma vi hade med oss. Uppskattades dock inte så mycket från hennes sida.


så jävla ful bild. men HEJ det snöar ju!

Tänka sig, det snöar faktiskt! Jag trodde inte jag skulle få se mer snö innan jag åker. Men det fick jag, och glad blev jag! Så glad så att efter det att jag skjutsat pappa till flyget vid 7 så tog jag på mig löparkläderna och drog ut på högstorpsrundan. Färdig med träningen för dagen redan vid kvart över 8. Det är fint det :)

rodd

Tung dag på jobbet. Som tur var hade jag Elin vid min sida. Vet egentligen inte vad som var tungt. Bara tråkigt. Sen blev det en tur till simhallen. Min nya favoritmaskin fick göra jobbet idag. Roddmaskinen och jag hade sällskap i 210 kcal eller ca 17 minuter. Kände ju att det gjorde jävligt ont i händerna under träningens gång men alltså, blodblåsor var ju att ta i.



himlen luktar plast

fan med att jag glömde lägga upp denna filmen jag knåpade ihop igår kväll. inte särskilt bra men övning ger färdighet. Och kul är det. Vi hade iallafall en jätte mysig fika :) Tack mina finaste! hmm, jävligt dålig och ful var den faktiskt. men men. 

sov gott


svart

Här har ni skönheten! Det är inte mig själv jag menar utan gubben på bilden. CD-skivan. mmmm vad jag tycker om CD-skivor! Det är något magiskt med dom. Som ett barn på julafton!

svart vitt och allt däremellan

Daniel Adams-Ray. Ny skiva. igår. Grymt bra. den får mycket tid av mig i höst.

one comes, other goes, never together

tror ni inte jag glömde kameran igår. Dåligt!
Hade hellre velat vara i denna morgonsolen än i detta pissväder vi har i Växjö idag.
Frankrike

make deals

Nu ska jag för er berätta vad jag vill. Jag vill börja ha med mig min kamera lite mera. Har varit hemskt dålig på det på sista tiden. Och det är ju himla kul att ta kort faktiskt. ja, men det ska jag bättra mig på! Kanske redan ikväll hos Falegård.
Tills detta nya har kommit i form så får ni se lite gammalt. Ska se vad jag hittar dagen till ära att visa.
Det blev lite spanien och lite frankrike.

09.03

riktigt dåligt med aktivitet på denna sida. Förlåt. Och nu hinns det inte med mycket. Jobbet börjar vid halv 10 och jag ska hinna köpa ägg innan det också. Så vi hörs helt enkelt ikväll. Eller ja vi får se om vi hörs ikväll slutar vid 19.00. Kom och käka lunch hos mig och elin. Vi bakar paj.

RSS 2.0