1990 någonting

Här är något jag vill göra! Det är vad man kallar ett terränglopp! Är det någon som vill med? Oktober i stockholmstrakten. Fan va kul att riktigt kämpa sig igenom banan, bli skitig och verkligen köra slut på sig.
Tjurruset 2011?

fuck u anyway

ledig dag. underbart. Vaknade upp pigg och glad efter gårdagens beslut om att vara chaufför! Bästa beslutet på länge. Bli inte för besvikna nu mina vänner, men det blir fler sånna helger för mig framöver. Idag va tanken att jag skulle ordna upp mitt liv. Det går sådär. Istället måste jag städa och gå på släktkalas. Om ni kört förbi ett rött hus på öster med massa bilder och ett stort tält i trädgården och en skylt med "TUTA Helen 50 år!" så vet ni vart ni hittar mig idag.
Hade hellre varit på Portobello road och lyssnat på dessa grabbar. 

aloha

06.50-18.00. minus 75 min rast/byte av arbetsplats. trött trött trött. Men vet ni vad. Det gör inget för Australien är bokat och det bär iväg 15 november. galet!!

tyst nu

Idag gäller det! Nu ska det bokas. Australien!!!!!!!!!!!!!!!!!!


sång om flygplan

Ja Kreta var det ju några dagar sen jag kom hem ifrån! Så jäkla skönt med en vecka i solstolen. För mycket mer än så har vi inte gjort. I fredags hanns det med mycket, hotellfrukost, sol och bad i poolen, till Chanias flygplats och sen direkt från flyget till bilresan hem sen direkt vidare till Frida(!!!!) och sen avsluta dagen på loft. Imorgon är vardagen tillbaka. Vilket faktiskt inte känns så jobbigt. Jag är sugen på att tjäna pengar.

vi bytte nummer

Fredagen den 13. Idag tar vi flyget till Kreta. Jag och min mamma. Vädret ser lovande ut och vi ska bara götta oss i solstolen med en bok. Lite välbehövlig semester och eftersom detta nog är den enda semestern på denna sommar ska jag fan njuta så mycket det bara går!!
Förresten, tandborsten är packad i tandborstfodralet :)


FREDAG 13/5+18°LÖRDAG 14/5+21°SÖNDAG 15/5+23°MÅNDAG 16/5+25°TISDAG 17/5+21°ONSDAG 18/5+22°TORSDAG 19/5+22°FREDAG 20/5+22°LÖRDAG 21/5+23°





































solen går upp

Ännu en dag har passerat i våra liv. Jag är ute i god tid och har nästan börjat packa lite inför kreta på fredag. Med nästan börjat menar jag att jag nu ligger i ett par shorts i sängen och har köpt en ny klänning på monki som jag vet att jag ska ha med mig.
Annars vill jag bara säga att jag verkligen uppskattar er mina läsare. Att ni tar er tid att kika in och läsa mina tankar och funderingar och för det mesta bara skit som jag skriver. Att ni till och med lämnar en liten kommentar ibland. Tuseeeeen tack för det!

hooked on a feeling

Ännu en skön dag. Va lite bitter över att jobba idag med tanke på dom två senaste dagarna som va så sköna och bra. Men så kom Sofia och överraskade på jobbet och allt blev lite lättare! Ikväll har jag roat mig med att söka på mitt namn på google och kollat gamla friidrottsresultat. Jag saknar tiden då träning och tävling va allt, då man va vältränad. Snacka om att vi va ett stort gäng vi Växjö-folket. En tävling var vi nummer 7-14 (tror jag) i längdhopp där alla vi hoppade mellan 4.11 och 4.01. Man kan ju säga att vi va jämna. Dom flesta av oss va sådär medelbra med några på topp såklart men i lagtävlingarna där kunde inga slå oss. F13 t.e.x. där 5 av 10 lag va IFK-växjö. Hade varit pinsamt om vi inte vunnit det.
Det har blivit mycket friidrottssnack på senaste tiden. Men friidrott är som bäst på våren.

sooner or later

Perfekt blev som väntat även ordet som beskriver denna dag. En riktig lyxhelg med dom finaste brudarna i denna stad. Vi har ätit gott alltså!!! Sådant uppskattas verkligen från min sida. Mat är fan det bästa som finns. Idag blev det en mumsig pastasallad och igår grillade vi gott. Vi tog även en promenad bort till handlarn och alla valde sig en glass. Precis som vilken sommardag som helst.
Något helt annat. Jag kan fortfarande inte sluta tänka på dessa skor.

när man va yngre fanns en tro

Gårdagen var helt perfekt! En så himla mysig dag hos Karolin med hennes syster, Elin och Linda. Grillade en massa gott och stekte i solen. Behöver egentligen inte beskriva dagen mer än med ordet perfekt. Idag hoppas vi på en lika perfekt dag hos Hanna. Ingen tid för dator.

det ekar över hela staden

helg. Det rosa läppstiftet är på, håret är uppsatt, värmen börjar infinna sig igen, ett gäng sköna personer är på plats. Jag tar cykeln och rullar mot Karolin och förfest. Fast jag kör på en vit helg och kommer sova gott i min säng när det snurrar i andras huvuden.
Imorgon är det hör och häpna stekande. Det kunde man inte tro efter tisdagens snöande...

runaway

Samma känsla som vid växjöloppet när vi igår gick runt på vårruset. Linda, Elin, Sofia och jag. Det gamla gänget gick runt där och njöt av stämningen och blev väldigt sugna på att springa. Om jag är i Växjö nästa år vid denna tiden då ska jag bannemig stå där på startlinjen.
Elin och Linda! Jag vill träffa er varje dag. Jag vill inte bara veta hur ni mår och hur ni har det på jobbet. Jag vill veta allt om er och er vardag och era tankar. Jag saknar att ses varje dag i skolan. I sommar ses vi mycket, right!?
Dags att dra sig upp till postens kontor på väster igen.

pooooosten

Nu drar jag iväg igen.

nyårsafton i new york

BOX. Jävlar va kul det va alltså. Att ta ut sig på något så roligt. Man fick känslan av ett brottningspass när man var tillbaka nere i simhallens källare. Det blir det fler gånger. Som det känns nu: helst varje dag! :) Får se om det känns likadant imorgon eller om träningsvärken är olidlig!?

jag glömmer aldrig bort

dagarna går. livet rullar på. posten-träning-posten-träning. Men det har ju varit helg också! Och den har vi firat. I fredags dansade vi ute på terassen. Det var fint väder. Det var en skön kväll. Det var trevligt folk. Det var en bra kväll. Sen har jag och Sofia pratade med vår älskade vän i London! Fina du! Fina bränna!! hahahahahahahaha.
Igår var det första maj! Helt galet. Första maj betyder för mig inte dagen efter valborg och bakis som för många andra. Det betyder växjöloppet. En nervös men ack så trevlig dag. Vi sprang vårt lopp, från början hela gänget( minus Elin och Hanna, det har aldrig riktigt varit er grej det där med långlopp.) men tillslut var det nog bara jag, Linda och Sofia kvar med löparskorna på. De andra som funktionärer. Jag har så mycket minnen där ifrån. Ett år, vi sprang 2 kilometer som egentligen va ca 1,3. Jag ledde tjejklassen och låg framme med killarna när Fridas pappa står och skriker: kom igen nu! Det är bara 500 meter kvar. Då satte jag in spurten och tog segern detta år. Nästa år var det någon annans tur. Sen var det vi 3. Linda, Sofia och jag. Vi sprang tillsammans nästan hela varvet i ett ganska så lugnt tempo. Sofia tog rycket och vann före mig och Linda. Sen ställde vi oss uppe vi speakern med Håkan Widlund. Han ropade alltid upp våra namn när vi kom springandes. Den känslan kom lite tillbaka när han ännu en gång sa mitt namn i högtalarna. Det var i år. Tyvärr var jag inte i målfållan. Jag citerar Håkan: Här kommer inte Amanda Josefsson utan det är nummer 241 som tillhör.... Jag vänder mig om och vinkar. En varm känsla i magen. Man är ännu en friidrottare. Och det kommer man alltid att vara.

RSS 2.0