vårens garderob


två fin fina plagg från gina tricot



Det finns ju så otroligt mycket fina kläder just nu. det här vill jag bära till våren.


take a minute to let it be

Soffan får mig som sällskap även idag, idag fick vi tillökning av datorn också och det är ju helt sjukt va bra musik det finns, jag blir lika förvånad varje gång jag sätter på spotify listan med 500 låtar och nästan alla är bra. Vad jag älskar musiken, takten och känslan. Jag skulle aldrig kunna säga vilken låt som är bäst just nu men en av favoriterna är denna.


Fina ni

Jag saknar sälen och att vara tillsammans med dom fina på bilden. Puss och kärlek och hoppas ni har en bra kväll

will you move if I let you?

heeeeeeeej.
jag har feber och tycker synd om mig själv. Därför blir det soffan och film ikväll. kul när det för en gång skull händer något i denna staden. Kulturnatten skulle jag gissa står på schemat för folket i staden idag så ha en himla fin kväll.

you know you always

hej. dålig uppdatering. jag gör inte mycket nu för tiden. men jag tittar på tillfället på resor till våren- maj/juni till greklad funderar jag starkt på. 4-5000 kronor i en mysigt bungalow vid stranden i 25 grader låter ju inte helt fel. eller i en lägenhet med 250 meter till stranden och poolen precis utanför. MUMS


Vänta, vänta, vänta

Jag ursäktar mig för den dåliga uppdateringen på senaste tiden. Men det händer mycket annat för tillfället. Nu tillexempel är det p3 guld som rockar fett, liknande damöb(eller hur det nu stavas). Nej men seriöst så gillar jag guld galan riktigt starkt. Dock tycker jag att just nu borde lorentz&m.zackarias(z eller s?) Vunnit årets hiphoppare/rapartist istället för stor. Men jag är nöjd än sålänge med deportees vinst. Nu blir det fortsatt tittande. Tack förresten till elin och hennes fina överraskning idag :)

-28

Vi glider i backarna, kör gärnet på after-ski och har det jävligt bra! Vi hörsch

your the only one

På facebook står det och överallt hör man att människor pratar om att de umgåtts med de bästa i världen. Men det kan inte stämma eftersom jag var med dom ikväll och vi var bara 6 stycken. Sen när jag kom hem träffade jag ytterliggare 3 stycken. Jag vet inte vad dom andra pratar om, men dom måste ljuga- för dom var ju inte med oss ikväll. Det är jag säker på. Det jag vill säga är att ni är dom bästa i hela denna fucking världen.
Puss och god natt

se på isen

TJAAAAAAA!!
Packar för fullt inför Sälen resan tillsammans med kompisarna som startar på måndag!
Nyårsafton var en ganska så galen kväll skulle jag säga. God mat med goda människor. Eller typ de godaste och bästaste i hela vida världen. Vi lyckas dock aldrig få en riktig fullträff till nyårsafton verkar det som. Även om det bara är någon liten små sak så är det alltid något som ska lyckas förstöra. Denna gång blev det en alldelles för lång promenad efter 12-slaget. Vi var alla småsura men taggade igång och kvällen blev ganksa lång. Tog slut vid 5 då jag och Marika satte oss i taxin och åkte hem. Taxi kan faktiskt vara det mest underskattade en sen fest kväll. Helt sjukt underbart att sätta sig i en varm bil som körde hela vägen hem. Tack för kvällen kompisar!

RSS 2.0