sångens melodi

Verkligen stort förlåt för att jag inte skrivit på sista dagarna! Hade ju till och med fått kommentarer. Tackar så hjärtligt för dom! :) 
Det snöar och har sig utanför dörren och det är svinigt kallt! Men vet ni, jag bryr mig inte och jag älskar snö och det är jullov imorgon och jag ska till Göteborg på lördag och jag har en underbar klass och jag älskar mina vänner och vi ska till Sälen den 4:e och det ska bli underbart. SÅ DET SÅ! hihi, jag är klar med julklapparna och livet är faktiskt allmänt bra skulle jag tro.
Studentfest i Tisdags och det var inte fy skam vill jag lova. Dock verkar det nästan bara vara jag som tyckte det var riktigt kul. Kanske för att det var min första, kanske för...ja något annat. Vad vet jag.
Det jag vet är att redovisningen på onsdag morgon gick riktigt sugigt dåligt. Tack och hej jag deppar inte ihop för en sådan sak. Sen fick vi tillbaka religionsprovet vi hade för någon vecka sedan och det var sämsta resultatet i hela mitt liv skulle jag tro. Men jag deppar inte ihop för det. Jag är jävligt skoltrött! och där kom beviset.

Vi hörsch.

Kommentarer
Postat av: sofie

gullig blogg . :)

2009-12-17 @ 20:49:34
URL: http://litenbrunettt.blogg.se/
Postat av: Victoria

2009-12-17 @ 20:53:05
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Postat av: Amanda

hej hej amanda :P

Visst har vi ett fint nman?

2009-12-17 @ 21:03:25
URL: http://dimalimsliv.blogg.se/
Postat av: FRIDAHCHARLOTTA

**



Wiiie ja :D:D Allt är super. Hur är det med dig ?!:)

2009-12-18 @ 14:22:26
URL: http://fridahcharlotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0